Lohohol kérdése:
Az jel a harmadik szemhez, ha a homlokomon érzek valami fura dolgot?
Figyelt kérdés
A szemeim felett, a homlokom közepé érzem ezt az energiát amikor valami hegyessel vagy akár az ujjammal kozelítek felé. Elég erős és nem tudom hova tenni ezt a jelenséget. Talán jel a 3dik szemhez?2014. aug. 30. 17:12
2/7 anonim válasza:
Én is érzek ilyen energiát, csak én akkor, amikor a hasamat bökdösöm. Lehet, hogy ez egy jel a második péniszhez?
3/7 anonim válasza:
Nem, nem!
Az a jel ami nálam! Nekem meg van a harmadik szemem már kifejlődött egy kib@@szott nagy pattanás formájában. Ezt űbereld!
4/7 anonim válasza:
Az agyalapi mirigyet nevezi sok ostoba harmadik szemnek. Az pedig a tarkód tájékán van.
5/7 anonim válasza:
Velem pontosan ugyanez van. Elég furcsa, de nem rossz érzés. :) Ha hegyes fém tárgy közeledik, akkor a legerősebb.
6/7 Spilerke válasza:
begyulladt a homlokod egy bazi nagy pattanás fog nőni a homlokodon. xD
7/7 anonim válasza:
Ez van velem is kiprobaltan egy kessel de r0hadt jo erzes am :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!