Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nagyon szeretnek fejlodni, de...

Nagyon szeretnek fejlodni, de hogyan?

Figyelt kérdés
17 eves vagyok szuleim szerint az ilyesmikre meg fiatal vagyok. Az energiarol szeretnek tobbet megtudni kezbe gyujteni mar nagyon jol megy, s ezzel pontosabban (az energiaval) mit es hogyan kell csinalni? Es sok mas alapdolgok is erdekelnenek, koszi!

2014. aug. 23. 10:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha fejlodni szeretnel, akkor eloszor is fel kell adnod hogy hiszel ezekben a badarsagokban. Az energiat nem gyujtod a kezbe, max a tenyeredbe folyik a ver amitol melegseget erzel, de az nem tevesszen meg.
2014. aug. 23. 11:02
 2/5 A kérdező kommentje:
magatol erthetodik hogy hiszek, amugy nem csak melegseget hanem pezsgest is s ezt ha testem mas reszere tartom ott is erzem :)
2014. aug. 23. 11:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Ahol a figyelem ott az energia. Ha a kezedre figyelsz persze,hogy ott lesz. Ha a hátad közepére összpontosítanál ott lenne. Ha egy másik emberre figyelsz nála lesz az energia. Akiket gyűlölnek pl azoknál is sok energia van, és ugyanígy azoknál is akiket szeretnek. Jó és rossz között csak annyi a különbség, hogy a jó dolgok irányába nincs, míg a rossz dolgok irányába van ellenállás, hogy a valóság részét képezzék az egyén számára.
2014. aug. 23. 15:42
 4/5 anonim válasza:
Kérdező,te Son Goku lennél?
2014. aug. 24. 00:10
 5/5 anonim válasza:
Elvileg lehet vele mások fájdalmát csillapítani, illetve bizonyos kisebb dolgokat gyógyítani.
2014. aug. 24. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!