2028 tényleg a világvége?
Figyelt kérdés
2014. aug. 21. 13:53
21/27 anonim válasza:
Hat utolso ez nem igaz...en beszeltem a szervezokkel.Azt mondtak hogy a legnagyobb problema nem az volt hogy nagy fagy lettdecemberben havem borzasztoan keves volt az erdeklodo igy nem erte meg megtartani a vilagvege rendezvenyt.:))
22/27 anonim válasza:
#21 Pedig nekem a rendezvényszervező azt mondta, hogy a kedvezőtlen időjárásnak köszönhetően fújták le az egészet sokak az, akkori időjárás miatt nem értek rá eljönni pedig elhiheted én készültem. Becsomagoltam 200 kiló babkonzervet mellette 50 liter kólát, s 300 üveg sört a legjobbik fajtából nem beszélve a pálinkáról éppen készültem a betonbunker menni, amikor szóltak, hogy lefújják a kedvezőtlen időjárás végét képzelheted mekkora csalódás ért engem pedig már készültem a tragikus halálra úgy terveztem, hogy meghalok miután mindent feléltem.
23/27 anonim válasza:
Hmm ... erdekes en meg utazni akartam aznap es ezert kerdeztem meg a szervezot mert a vonaton megsem akartam unnepelni hogy megvarjak e amig hazaerek...
Hogy aszongya mennyek nyugottan me lefujtak...keves az erdeklodo...:(
En mondtam hogy szerzek egy par jo lelket...aszongya minimum hatrom kell ha mondom reggel koran ma leszunk mire ketten...ere o nem jo harom kell.En igertem hogy reggelre meglesz a harmadik is de az mar tul keso lett volna mert vilagossag elott meg akartak tartani hogy ne tolodjon el a datum...szoval barhogyan probalkoztam mivel keves volt az erdeklodo elmaradt...:))
24/27 anonim válasza:
csak nekem tűnt fel, hogy a Phobos nevet itt egyesek a Quake nevű játékból lopták?:D
25/27 anonim válasza:
Isten lekuldi fiat Jezust 2. a foldre, 2032 ben. akkor mindenki reszt fog venni, mar megszuletett az ordog fia is,aki jezus elott fog eljonni hozzank,es aki nem hajol meg elotte, az kap egy pecsetet,es meghal. Aki pedig meghajol elotte,elfelejtheti az orok eletet! NE hajolj meg az ordog elott! inkabb kapj egy pecsetet,halj meg es azutan boldog leszel!
26/27 anonim válasza:
Addigra a Skynet úgyis átveszi az uralmat.
27/27 anonim válasza:
M8kor halnak már ki a hülyék? 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!