Mi a véleményetek a rejtélyes igazságok nevezetű sorozatról?
Figyelt kérdés
Mennyire lehet igaz, amikor azt mondják, hogy megtörtént eset ALAPJÁN?2014. aug. 5. 15:30
1/4 anonim válasza:
Számomra rejtélyes hülyeségeknek tűnnek a tőrténetek
2/4 anonim válasza:
Nagyon érdekes. Azért nem nézem, mert nem tudom mennyit vegyek komolyan belőle. Épp ez az hogy ''megtörtént eset alapján'' izgin hangzik. és lehet kamu :|
Na jó.. néha akkor is bele-bele lesek :D
Nem mindig a válaszokért.. borzongani jó ^^
3/4 anonim válasza:
Én régebben néztem, csak gyerekként még megijesztett, ha azt mondták, hogy ez valóban megtörtént és attól féltem, hogy velem is megtörténhet. Pont ma töltöttem le újra 1-2 részét youtube-ról (kb 10 éve nem láttam) és nagyon jó volt újra nézni. Teljesen hiszek az ilyen dolgokban, de már nem félek alaptalanul attól, hogy velem is akármi megtörténik. Különben ha azt mondják, hogy igaz történet alapján, akkor szerintem az tényleg úgy van. De én nagyon élvezem, szerintem érdekes sorozat. 25/N
4/4 anonim válasza:
Kérdező, ez egy nagyon jó sorozat, és amik valóban megtörténtek, azoknak utána is lehet járni - csak a neveket változtatták meg, a történetek valóban megestek. Hampton Manor átka, a gyilkos szék, a Titanic elsüllyedésének 14 évvel azelőtti megérzése mind igaz volt.
Az első válaszadónak meg csak annyit, hogy akinek az agya a Maunika-showt meg az éjjelnappalbudapestet képes csak feldolgozni azzal a pár magányos agysejttel, az ne akarja már megmondani, mi hülyeség és mi nem. Piros kéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!