Gorgo 20 kérdése:
Kinek dolgozom én?
Figyelt kérdés
Kertépítéssel foglalkozom, és a megbízom elég furcsa. Csinálom a magam dolgát , mikor be jön és azt mondja hogy látja a májam és hogy miket próbáltam ki eddig. Tény nem kíméltem és sok dolgot is ki próbáltam , de ezt így nem tudtam hova tenni. Aztán elmegy , és kb le gyökereztem 10 perre, majd vissza jött és azt mondta belenyúlt a lelkembe azt érezhettem. Valaki tud ezekhez hozzáfűzni valamit kivel találkoztam én?2014. júl. 21. 11:23
1/4 anonim válasza:
Szerintem a megbízódnak dolgozol ahogy leírtad.
2/4 anonim válasza:
szerintem a megbízód rosszindulatú és megátkozott nem szokás mások lelkébe belenyúlkálni o.O csak úgy ha csak nem rosszindulattal teszi
3/4 anonim válasza:
Vagy veszélyesen belebonyolódott az ezotériás humbukokba, vagy simán flúgos.Legjobb, ha egyik füleden be, másikon ki!
4/4 anonim válasza:
Azonnal függesszél fel vele minden kapcsolatot.
A te előzetes kérésed, beleegyezésed nélkül semmit nem tehet !
Még Isten is tiszteletben tartja a neked adott szabad akaratodat.
Az angyalok, akik az emberek segítésére lettek teremtve, még ők is csak akkor segíthetnek,ha te erre megkéred őket.
Ha esetleg az illető adott neked valamit, hogy vidd a lakásodba dobjad ki.
Se inni,se ennivalót ne fogadjál el tőle .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!