Amikor egyik rokonom meghalt (távol tőlünk), az ebédlőben elpattant a körte, a búra pedig megrepedt. Nos ez összefügg a rokonom halálával, vagy van rá tudományos magyarázat?
Igen ez így van. Én hiszek benne.
Mikor apum meghalt, aznap megállt az orám amit tőle kaptam. Delutan vettem észre hogy reggel 9 után megállt. Másnap mikor mentünk a kórházba intézkedni az első dolgom az volt hogy megnézzem a pontos halál idejét, ami 9:13 perc volt. Ezt soha nem fogom elfelejteni. :(
És a mamám is "visszajött" mikor meghalt, ugyhogy tuti van ilyen.
Igen, van rá tudományos magyarázat: véletlen egybeesés.
Anyag- vagy gyártási hibás körte/búra, rövidzár, túláram, hőfeszültség vagy bármi. Nincs okod bármilyen kapcsolatot keresni a két esemény között.
Egszer gondoltam: Legyen már nekem is üveg vízkancsóm. Vettem. Álltában széttört. Másikat vettem. az is úgy járt.
Szóltem a bóltban.Mondták: "Nálunk is úgy van,a raktárban egymás után durrognak."
Másik eset:Képzeld a kis óvodás meglepődését:(rég tört.) Asztalhoz vitt két poharat. Az egyik a kezében durrant el.
Oka az anyagban lévő feszültség.
Tény: Életünkbenminden összefüg mindennel. Mégse kell minden ritka esetben ezoterikus esetet belemagyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!