Mire figyelmeztet az, ha beütöm a fejem?
Kérem,hogy az ilyen dolgokban hitetlen emberek kíméljenek meg a semmit mondó véleményüktől....arra nem vagyok kíváncsi!
Édesapám meghalt amikor 15éves voltam, és most egy vállalkozás kiépítésén ügyködöm.
Igenis hiszek az ilyen dolgokban, mert már saját bőrömön tapasztaltam.
Folyamatosan kérem hogy segítsen, hiszen nagyon nehéz dologba vágtam a fejszémet.
Mostanában el is akadtam, elkeseredtem kissé.
Tegnap este, és ma is, a bal oldalon vágtam be a fejemet, teljesen hirtelen, mindig feljebb lévő dolgokba(polc,feljebb lévő szekrény ajtaja).
Nekem van pár tippem mit akar mondani, de ha valaki ebben jártas segíthetne azzal, hogy megosztja a véleményét!
Köszönöm előre is!
"Ez a magyar ember! "
Igen, sajnos. Nem szabad általánosítani... Így én sem teszem. Kérdező, csodálkoznék, ha ennyi ésszel sikerülne a vállalkozásod. Bár nem meglepő az ütődöttséged, ha ilyen gyakran bevered a fejed...
Egy dologban hasonlítunk, kérdező! Nekem is 15 éves koromban halt meg apukám. Anyám nemsokára elslisszolt egy barátjával, így teljesen egyedül maradtam. Éjjeli vagonrakásokból fedeztem az éppen csak elkezdett középiskolai tanulmányaimat. Később is minden iskolámat munka mellett végeztem. 55 vagyok, és nem telt el úgy 5 év az életemből, hogy valamit éppen ne tanultam volna.
Szerettem apámat, mint ahogy ő is engem. De sohasem akart üzenni nekem semmit. Azért nem, mert a halál után...
Na, jó, ezt hagyjuk. Hihetsz bármiben, de próbálj úgy élni, mintha csak ez az egy életed lenne. Ne várj segítséget se a túlvilágról, se a szomszédodtól. Ha valamibe belevágsz, járd körül a kérdést minden oldalról, és tervezd meg alaposan. MINDIG legyen B terved is, de ne add fel soha az A-t se, csak ha teljes összeomlással fenyeget. Így, és csakis így tdod felvirágoztatni a vállalkozásodat.
Ami pedig fejbeverős mizériádat illeti, komoyan mondtam,, amit mondtam. Ha folyton lefelé nézel, az nem szül jó vért, láthatod. Tehát emeld fel a fejedet, és nézz fejmagasságban is körül e szépséges világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!