Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek van egy embernek...

Szerintetek van egy embernek következő élete?

Figyelt kérdés
És ha van, akkor lehet-e választani, hogy továbbmész vagy a földi életben, lélekben maradsz? Mert hát szellemek is vannak.

2014. júl. 12. 16:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én hiszem, hogy van reinkarnáció. Legalább egyszer már létrejöttem, tehát van jogosultságom létezni egy fizikai testben. Ha egyszer megtörtént, miért ne történne meg többször is? Mi az, ami a világban csak egyetlen egyszer zajlódik le? Semmi.. minden folyamat ismétlődik, vagy egy nagyobb folyamatnak a része, szerintem a mi jelenlegi ittlétünk sem különbözik ettől a strukturáltságtól. A világegyetemnek az egyik tulajdonságaként fogom fel az én létezésemet - én létezhetek, jogom van élni. Nem ennek a testnek, amit éppen használok, hanem nekem, mint entitásnak. De azért igyekszem a maximumot kihozni ebből az életből, nem tudhatom, hogy igazam van-e vagy sem :D Majd kiderül. A szellemekben nem hiszek.
2014. júl. 12. 21:39
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem az az érdekes, hogy én mit hiszek, hanem az, hogy úgy éld az életedet, mintha csak ez az egy lenne.
2014. júl. 12. 22:04
 13/15 A kérdező kommentje:
Én Mennyországban hiszek, hiszek Istenben, de vannak jelek, hogy egy embernek van következő élete. Volt egy kisfiú, aki amerikai volt, egyik napról a másikra elkezdett folyékonyan, németül beszélni egy régi tájszólással, olyanokat álmodott, hogy hol lakik, hol a templom, az iskola...elmondta anyukájának, ki első körökben nem igazán foglalkozott a dologgal, de aztán kezdte komolyan venni...elutaztak Németországba, és a gyerek mindent megmutatott, amit álmában látott , és minden úgy volt, ahogy mondta...tehát valószínűleg egy német kisgyerek volt, ki tudja, hányadik században...
2014. júl. 13. 10:26
 14/15 anonim ***** válasza:
előző ! amit leírtál az démoni sugalmazás. nincs reinkarnáció. hozzáteszem: szerencsére !
2014. júl. 13. 11:29
 15/15 anonim ***** válasza:

Értem már kérdező, hogy hova akarsz kilyukadni. Egyet tanácsolok: érdemes utánanézni a dolgoknak. Bárki, bármit állíthat.

Példám is van erre: a TV-ben, a 90'es években, egy UFO esetet mutattak be. Szibériában történt, az űrhajó, földbe való becsapódásáról levő felvételt mutogatták (űrhajót nem mutatzák, csak azt, hogy valami, a 'földnek ütközött'). Nem rég, utánakerestem az egésznek: az esetről, semmit sem találtam a világhálón (amire, pontosan ráillene). Mi tagadás, nem sokkal késöbb, a Cár atombomba felrobbantásáról szóló felvételeket néztem meg. Itt esett le a tantusz, hogy azokat a felvételeket adták le a TV-ben. Erről ennyit. Ezek után, nem hiába vagyok szkeptikus (persze, más is van, de azt, nem írom le).

aqer: látom, újra itt vagy. Egyet, mindig elfelejtessz: az önjelölt hittérésből, itt senki nem kér.

Nem létezik az, hogy az "én hitem az igazi!"

2014. júl. 13. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!