Szerintetek van egy embernek következő élete?
Értem már kérdező, hogy hova akarsz kilyukadni. Egyet tanácsolok: érdemes utánanézni a dolgoknak. Bárki, bármit állíthat.
Példám is van erre: a TV-ben, a 90'es években, egy UFO esetet mutattak be. Szibériában történt, az űrhajó, földbe való becsapódásáról levő felvételt mutogatták (űrhajót nem mutatzák, csak azt, hogy valami, a 'földnek ütközött'). Nem rég, utánakerestem az egésznek: az esetről, semmit sem találtam a világhálón (amire, pontosan ráillene). Mi tagadás, nem sokkal késöbb, a Cár atombomba felrobbantásáról szóló felvételeket néztem meg. Itt esett le a tantusz, hogy azokat a felvételeket adták le a TV-ben. Erről ennyit. Ezek után, nem hiába vagyok szkeptikus (persze, más is van, de azt, nem írom le).
aqer: látom, újra itt vagy. Egyet, mindig elfelejtessz: az önjelölt hittérésből, itt senki nem kér.
Nem létezik az, hogy az "én hitem az igazi!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!