Holt találok hozzávalókat?
Figyelt kérdés
Álomfogót szeretnék készíteni de nem tudom hol tudok hozzávalókat vásárolni? Tudna valaki esetleg valami üzletet vagy valamit (Pécsen) ahol tudnék venni?2014. júl. 7. 10:10
1/4 anonim válasza:
Melyik fajtát? Milyen leirás alapján?
2/4 A kérdező kommentje:
Ilyesmit szeretnék (kicsit egyszerűbbet, de több tollal)
Leírást majd keresek, csak hozzávalók kellenének, toll, gyöngy stb...
2014. júl. 7. 10:25
3/4 anonim válasza:
Egy hobby bolt kell neked, találtam egy ilyen kérdést itt, bár régi, de hátha segít:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Hobby boltban találsz gyöngyöket, gyakran vannak tollak is. Zsineget szinte bárhol vehetsz, az álomfogó alapjához pedig vagy a hobby boltban keress valamit, vagy ha van a közelben egy fűzfa, annak is használhatod az ágát. Le kell vágni, be kell áztatni egy napra és utána ha meghajlítod és kört formálsz belőle akkor az is szuperül néz ki :) Legalábbis én is így csináltam az enyém :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2014. júl. 7. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!