Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Holt találok hozzávalókat?

Holt találok hozzávalókat?

Figyelt kérdés
Álomfogót szeretnék készíteni de nem tudom hol tudok hozzávalókat vásárolni? Tudna valaki esetleg valami üzletet vagy valamit (Pécsen) ahol tudnék venni?

2014. júl. 7. 10:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Melyik fajtát? Milyen leirás alapján?
2014. júl. 7. 10:15
 2/4 A kérdező kommentje:

Ilyesmit szeretnék (kicsit egyszerűbbet, de több tollal)

[link]

Leírást majd keresek, csak hozzávalók kellenének, toll, gyöngy stb...

2014. júl. 7. 10:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Egy hobby bolt kell neked, találtam egy ilyen kérdést itt, bár régi, de hátha segít:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Hobby boltban találsz gyöngyöket, gyakran vannak tollak is. Zsineget szinte bárhol vehetsz, az álomfogó alapjához pedig vagy a hobby boltban keress valamit, vagy ha van a közelben egy fűzfa, annak is használhatod az ágát. Le kell vágni, be kell áztatni egy napra és utána ha meghajlítod és kört formálsz belőle akkor az is szuperül néz ki :) Legalábbis én is így csináltam az enyém :)

2014. júl. 7. 12:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2014. júl. 7. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!