Reiki tanítás fél délután alatt?
Figyelt kérdés
Minden iskolához,tanfolyamhoz idő kell,hogy megtanuljuk és nem lehet semmit egy-két nap alatt megtanulni. Nem értem,hogy a Reiki 1-2 "tanfolyam" elvégzése után a tanítvány kap egy oklevelet ,hogy sikeresen elvégezte a tanfolyamot amit egy szombaton délelőtt 10:00-este 18:00-ig sikeresen letett. Ezt nem értem. Ha én beiratkozom egy harcművészeti iskolába,akkor én ha belépek a Dojoba kb két órás edzés után már meg is tudom magam védeni az utcán ha rám támadnak? A harcművészetet is és bármi mást is hosszú évekig kell tanulni,gyakorolni,hogy megtanulhassuk,használhassuk. Egy orvosi diplomát sem lehet megszerezni két hét alatt! És ezt nem értem a Reiki tanfolyamokban,hogy amikor azt olvasom,hogy egy Reikivel foglalkozó "mester" már húsz éve Reikizik,akkor mégis miért van az,hogy egy szombati fél délután alatt simán kap a tanuló egy oklevelet a sikeres vizsgáról ha a Reikit is évekig kell gyakorolni,tökéletesíteni önmagunkban,hogy "gyógyítani" tudjunk vele. Fél délután alatt nem lehet elsajátítani semmit. Ez Kb olyan,hogy én leülök a fotelba egy második világháborús könyvvel a kezemben és azt egy délután kiolvasva azt hiszem,hogy mindent tudok a történelemről!2014. júl. 4. 04:24
11/11 anonim válasza:
Fáj az igazság? A reiki egy átverés, valld be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!