Mik a lelki gyógyulás, legjelentősebb ásványai?
Pánikra, erős szorongásra melyik követ ajánlanátok?
másik kérdés:
mániára, túlpörgésre, érzékenységre melyik ásvány a leghatásosabb?
kérném hogy hozzáértők válaszoljanak.
Elárulnád hogy hogyan is segítene ezeken valami kikristályosodott vegyület?
De látom itt vannak a vallási fanatikusok is (előző).
én hiszek Istenben, és pszichológushoz is járok. Jártas vagyok a Bibliában, és jártas vagyok a pszichológiában. Bármelyik témában tudok beszélgetni, tapasztalatokkal tudok szolgálni. Meg van az elméletem arról is, hogy miért fordulok most az ásványokhoz is. de ez nem az a fórum most, ahol erről szeretnék beszámolót tartani.
Nem megyek bele az ezotériába mélyen, mert a hitemmel nem fér össze, de az ásványok a természet erőit hordozzák és ebben hiszek hogy hatással tud lenni ránk. Emellett foglalkozom pszichológiával is, az is folyamatban van, és hatásosnak bizonyul, de emellett nagyon szeretem az ásványokat is. Talán baj? A köveket is Isten teretette, az ő ereje bennük van.
szóval tud valaki érdemben válaszolni?
lehet. és mégis mennyien használják... egyébként a tudomány sem bizonyitott be mindent, ami meg még nincs bizonyitva, akár igaz is lehet. ha meg csak placebó hatása van, akkor már az is megérte.
nem én vagyok pánikbeteg, de pl. nekem bizonyos kövek nagyon hatásosnak bizonyultak pms terén. hogy placebó volt-e vagy valóság, azt nem tudom.
továbbra sem egészen értem, hogy azok, akik totálisan szkeptikusan állnak a témához, mi a fenéért írogatnak mégis? ez azoknak szól, akik értenek hozzá és hisznek, kedves válaszoló, aki Istent hozta fel, milyen érzés lett volna egy vallási témába bevágnom, hogy "nincs isten, hülyék vagytok" ? szóval ennyi....
Kedves kérdező: annak idején én is konkrét problémára kerestem ásványt, a Mohaachát lett végül az igazi, megláttam, megszerettem, és rájöttem hogy ő a tökéletes. Szakkönyvekben konkrétan leírnak, és rákereshetsz problémákra, én most konkrétan nem tudom, hogy a tiédre melyik jó, de rengeteg jó könyv tud segíteni neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!