Egy 14 évesnek problémát jelenthet a 3dik szem felnyitása? Vagy ez lehetséges?
Figyelt kérdés
2014. júl. 1. 19:14
1/15 anonim válasza:
Még egy idősebbnek is problémát jelent. Azt ugyanis nem lehet felnyitni.
3/15 A kérdező kommentje:
És hogyan lehetne?
2014. júl. 1. 20:01
5/15 anonim válasza:
Inkább a nyelvtannal foglalkozz.
6/15 anonim válasza:
Szerintem egy átlagos embernek, mint te bőven elég két szem is.. a harmadik szemét csak olyannak érdemes fölnyitni, aki hozzáértő.
7/15 anonim válasza:
Naná, hogy lehet nekem is három szemem van a harmadik a homlokomon én vagyok Tensin Han : [link] Növeld a kídet koncentrálj a téged körülvevő világra válj eggyé az univerzummal összpontosítsd a kídet a látásoddal majd nyisd ki a harmadik szemed. (- ' -)
8/15 A kérdező kommentje:
ink else gezdem.
2014. júl. 1. 21:09
9/15 anonim válasza:
Nem tudom te hogy vagy vele, de nekem 15 évesen nincsenek ilyen gondjaim. Talán neked is kéne szerezned egy melót és pár barátot, lesz utána fontosabb dolog is az életedben mint olyan dolgokkal vesződni amikben nem is hiszel.
10/15 anonim válasza:
Embernek nincsen harmadik szeme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!