Ismertek nagyon jó 3ik szem gyakorlatokat?
Figyelt kérdés
Olyanokat amiket nem a google mond hanem Egy hozzáértő! Aki viccelődni akar azz arra kérném ne itt tegye!2014. jún. 26. 10:54
1/2 anonim válasza:
Biztos csernobilban születtél ott nagyon gyakori a három szemű emberek én mindig azt mondom, hogy három szem többet lát, mint egy én szakértő vagyok teccik tudni, mivel nekem is hármas látásom van miután jól lerészegedek, akkor egyből harmat látok az egyik háziovosom már mondta egyszer, hogy valószínűleg alkesz vagyok, de nem foglalkoztam vele, mivel hármas látás szakértő vagyok úgyhogy, mikor mondta, hogy alkesz vagyok az arcába röhögtem és tovább vedeltem a házipálinkát, s ettem a szilvásbuktát, s okostelefon hallgattam a mulatós zenéket, s bámultam az arra járó sportos nők dekoltázsát nem azért, mert per...verz vagyok, vagy valami ilyesmi csak harmat láttam az úgymond árúból, ami igen meglepett hisz az átlag nőknek két mellük van. :-)
2/2 anonim válasza:
A tudatosságodat/jelenlétedet fejleszd ne a harmadik szemedet nyitogasd!
Ezoterika az elme vidámparkja!
Ez a különbség a tiszta spiri és az ezo biznisz között!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!