Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Valaki elmondana, hogy mit...

Valaki elmondana, hogy mit jelent a 26-os szam?

Figyelt kérdés

Mindig talalkozom vele mindenhol ott van,26-an szulettem,szamos auto rendszamaban lattam volt h egy nap 3x,vonalkodba lattam parszor,3 villanyoszlopon olyat is lattam ketton h ra volt festve a telefonszamomba benne van(2635) a vege,amikor dokinal voltam a leletemen 3 helyen szerepelt kozom nem volt hozza,egy eskuvo aznap volt 26-an,dohanyos dobozon,es meg sorolhatnam...orulnek ha valaki mondana errol valamit.

16/L

2014. jún. 18. 13:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Te vagy a kiválasztott.
2014. jún. 18. 19:47
 12/19 anonim ***** válasza:

Angyali számoknál a 26-os jelentése:

"26: Csak a gondtalan lélek képes a felemelkedésre, anyagi javaid iránti aggodalmaid kötnek gúzsba. Szabadulj meg a kétségektől és lépj tovább."

"26: Hidd el, hogy földi szükségleteid kielégítést nyernek – most és az elkövetkezőkben is. Az anyagiakra vonatkozó aggodalmaid add át a Léleknek, és kövesd az isteni útmutatást, amely cselekvésre ösztönöz."

2014. jún. 19. 07:10
 13/19 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen:)
2014. jún. 19. 08:14
 14/19 anonim ***** válasza:
Keresd meg, mennyi helyen szerepel az 5-ös szám, a 14, 23 (erről film is van: A 23-as szám) és 31, és meg fogsz lepődni.
2014. jún. 19. 08:58
 15/19 anonim ***** válasza:

#12: Na ne. Létezik ember, aki ilyesmiben hisz?

Kérdező, ha nem hiszed el az 5-ös válaszomat, akkor nézz ki egy másik, tetszőleges, egyszerű számot, és meg fogod látni, hogy ha arra figyelsz, akkor azt is "mindenütt látni fogod folyamatosan".

És akkor mi van, ha látsz pár rendszámot, telefonszámot, amiben ugyanaz a szám van, mint egy szülinapban? Mitől lenne kapcsolat? Ennél véletlenebb nem is lehetne.

2014. jún. 19. 09:45
 16/19 A kérdező kommentje:

Ez a nap nagyon sz*r...:/ :(

Ertelmesen kerdeztem,mert mar ilyeszto...nem nem en valasztottam es nem 'valasztok' masik szamot...szeretnem ha nem erkezne tobb valasz :/

Nem ertem mier kell ennyire kiborulni...:/

2014. jún. 19. 15:24
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem úgy tűnik, hogy te vagy az egyetlen, aki kiborult. Értelmes választ, logikus, egyszerű magyarázatot adtam. Ha viszont te inkább romantikus butaságokat akarsz hinni, az sajnos nem az én hibám, hanem a tiéd.
2014. jún. 19. 15:28
 18/19 anonim ***** válasza:
A válaszolók többsége még nem ért el arra a szinte, hogy az ilyen dolgok mögött lásson valami üzenetet, ne izgasd magad emiatt, asztrál 1-esek. :-)
2014. jún. 19. 15:44
 19/19 anonim ***** válasza:

#18: a tipikus ezós önvédelmi ál-leereszkedés. Érveid nincsenek, csak hamis felsőbbrendűséget mutatsz a naiv laikusok felé, mint a szegény kérdező. Igazán nem szép dolog.

Mivel kettőnk közül te beszélsz bizonyíthatóan nem létező, kitalált hatásokról, és még értékelhető magyarázatot sem adsz hozzá, te vagy az, aki nem megfelelő szinten van.

Gyere vissza akkor, ha van érdemi mondanivalód.

2014. jún. 19. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!