Péntek 13 Mi történik ha ekkor vesztettem el a szuzessegem?
Figyelt kérdés
Péntek13.án vesztetem el a szüzeségemet a baratommal együtt még tavaly azóta is együtt vagyunk
Ez lehet valami hatással a kapcsolatunkra?
2014. jún. 17. 13:16
11/25 anonim válasza:
Lehet arra gondolt az előző, hogy élvezd a szexet.
12/25 anonim válasza:
Nincs baj, ha nem Jason-nek hívják.
14/25 anonim válasza:
Igen, emlékszem. Ahogy vadul mozogtál rajtam, közben csattogott a kis hátsód...a nyögéseid a sötét szobában...ohhhh.....de akkor végül a kis barátodat is én.....?
üdv
Péntek13
15/25 anonim válasza:
Érzed már? Ahogyana Péntek belédhatol?
16/25 anonim válasza:
Az történik, hogy hülyeségeket kezdesz el kérdezgetni.
17/25 anonim válasza:
Vigyázz! Én is péntek 13-án vesztettem el a szűzességem 6 éve. Azóta átkozom azt a napot, mivel rá 2 napra elütötték a párom, talán ha akkor megölöm magam lehet nem hal meg a párom. :/ De nekem azt mondta a szelleme hogy én voltam a kiválasztott, de így hogy elvette a szűzeségem, ezért a szellemek megölték, csak az lehet a kiválasztott aki még szűz. És ez azért mert péntek 13-án szeretkeztem. :'( azóta is bánom. :/ , D':
18/25 anonim válasza:
Hát ez elég nagy meggondolatlanság volt. Én is péntek 13-án veszítettem el a szüzességemet, és rá egy hétre meghaltam!
19/25 anonim válasza:
Hát ha nemvolt nálad gumi, akkor mostmár ott sír a következmény a kis szobában. xD
20/25 anonim válasza:
És amikor lovagoltál a kocsiban, ugye egy fekete macskát is láttál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!