Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha Eckhart Tolle annyira...

Ha Eckhart Tolle annyira megvilágosult, akkor mért tiltja le a youtube-rol azokat a róla szóló videókat amiket nem ő rakott fel?

Figyelt kérdés
Nem az lenne a lényeg hogy minél több emberhez eljusson? Így viszont az a lényeg hogy Tolléhez minél több pénz eljusson. Ez nekem nem tűnik megvilágosodott ember gondolkozás módjának. Szerintetek?
2014. jún. 4. 13:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt , hozzám nem jutott el ez idáig ezen hír,...másrészt elég óvatosan kezelem az egyoldalúan

felvázolt kész tényként kezelt híreket, s főleg az ezekből való végkövetkeztetéseket.Ha valamiért igazán fontos Neked ez a téma , akkor magát Tollét kéne megkérdezned szerintem. Egyébként távol áll Tőled Tolle tanítása, vagy esetleg megérintett? Olvastam , Tolle tanításait és a gyakorlatban alkalmazva azt tapasztalom, hogy ez közelebb vitt "önmagamhoz". Innentől fogva nem is nagyon érdekel, hogy Tolle miért tiltatta le a videókat. Ki a hiteles mester?Nem könnyű ezt megállapítanunk, nekünk akik még többnyire mély álomban alszunk.Ha belegondolsz ,..állítólag az igazi tanítók kiszámíthatatlanok bizonyos értelemben mert őket már nem a betanult sémák vezérlik . Mi pedig még mindig automatikusan reagálunk. Hallunk egy hírt:"Tolle letiltott bizonyos videókat,stb.stb." Nagyon sokan hogy reagálunk erre? "biztos a pénz miatt" Amúgy más verzió nem is létezhet? Én már jó párszor jártam, úgy, hogy teljes mértékben meg voltam győződve, valamiről, mert egy csomó "bizonyíték" is engem igazolt. Aztán amikor kiderült a valóság elszégyeltem magam.Az hogy látszólag mi az igazság, nem mindig egyezik a valósággal. Sőt gyakran nem egyezik.

2014. jún. 4. 21:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a Tolle nem megvilágosodott!

Magas szinten van de nem megvilágosodott.

2014. jún. 4. 23:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Közel áll hozzám a tanítása, sok videóját néztem, elolvastam a Most hatalmát is.
2014. jún. 5. 01:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy ravasz kis mókus a Tolle. :-)
2014. jún. 5. 01:36
 5/6 anonim ***** válasza:
48%
1-es vagyok.Ha közel áll hozzád, és e mellett valamit tanulsz a tanításából, szerintem ez a lényeg.Az , hogy mit írnak róla nem igazán számít.Az "elménk" előbb utóbb mindegyik megvilágosodott tanítóban találna "nem megvilágosultat". Azt tapasztaltam, hogy amikor sikerül időnként lecsendesednem "elme nélküli állapotba kerülni" , akkor egyáltalán nem számít , hogy akitől tanultam valamit az milyen tudatszinten van, vagy hogy kicsoda micsoda.Amikor vissza zuhanok az "öntudatlan állapotba" , és éppen valami bajom van magammal vagy a világgal, akkor persze minden , és mindenki gyanús.Ezzel nem azt mondom, hogy ebben az "alvó állapotunkban" próbáljunk meg mindent és mindenkit kritika nélkül nézni,...ezt úgysem tudnánk megtenni, viszont ha valami közel áll hozzánk akkor talán abba érdemesebb lenne kicsit jobban belemélyedni.Aztán ha úgy érezzük , hogy nem tud többet adni akkor továbblépünk.Szerintem amúgy bárkitől tanulhatnánk,(és nem feltétlenül csak hülyeséget).:D amikor "nyitott szemmel" , járunk, még egy rablógyilkostól is ,bár többnyire az elménk ilyenkor tiltakozik.
2014. jún. 5. 08:52
 6/6 anonim válasza:
Tolle zseniális.Nem ő tiltatta le.
2014. szept. 5. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!