Igaz hogyha valakivel álmodok az rám gondolt elalvás előtt?
Figyelt kérdés
Vagy ez csak egy idézet?2014. máj. 31. 19:43
1/8 anonim válasza:
Már vagy 1000 ilyen kérdés volt, 2000 válasszal, hogy nem igaz. Senki nem fog rád gondolni mert te róla álmodsz...
3/8 imolanna válasza:
én két napja Darcy Oake-kal álmodtam (kanadai bűvész), hát nem sok esélyét látom, hogy pont rám gondolt elalvás előtt :D
4/8 anonim válasza:
Én egy híres amerikai énekessel álmodtam - nagyon kétlem hogy rám gondolt :D Pláne hogy meleg is én meg lány vagyok. Tutira nem gondol lányokra lefekvéskor :D
5/8 anonim válasza:
Hányszor teszik még ki ezt a kérdést?
Amúgy nem igaz!
7/8 anonim válasza:
Öt éve minden héten feltették már legalább egyszer ezt a kérdést. Talán nem ártana megtanulnod használni a GYK keresőjét, minden bizonnyal jót tenne nem csak neked, hanem a válaszíróknak is. Ám ezen túlmenően az egész bioszférának is jót tett volna, ugyanis most egy fával kevesebbet kellene kivágni Amazóniából, ha nem írtad volna ki a teljességgel felesleges kérdésedet.
8/8 anonim válasza:
Azt álmodtam, hogy szexelek Christina Aguileraval, Kate Perryvel és Jennifer Anistonnal. De perverzek, hogy rám gondolnak ://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!