Miért élősködnek az emberek a gondolataimon és miért akarnak hasznot húzni az ötleteimből és ezt miért kell eltűrnöm?
Az emberek ilyenek. Mindig ilyenek voltak mindig ilyenek lesznek. Mindenki.
Viszont az, hogy te ezt eltűröd az már a te szegénységi bizonyítványod.
jah
én szolgáltattam ki magam nekik.
sajnos...
csak akkor tudnak beférkőzni ha meggyengülök vagy ilyesmi,rosszul csinálok valamit és újra kell kezdenem mindent
Nem tudom, hogy ezt most cinikusan mondod vagy sem.
Ha cinikusan akkor erre azt tudom mondani, hogy ígyis-úgyis elb.asztad ha kihasználnak..
Ha nem cinikusan mondtad akkor is elb.asztad.
Az emberek piócák(ugyanakkor fantasztikusak is). Mindenki. Még te is, csak legfeljebb te más miatt vagy rátapadva a társaidra.
Ha kihasználnak tegyél ellene, a gondolataidat nem kell elmondani nekik, vissza kell utasítani őket, ha olyan a helyzet, röviden a sarkadra kell állni, ki kell állni magadért, és akkor nem kell majd itt rinyálnod, hogy jajj de tré neked....
akkor hol rinyáljak,ha mindig elbotlok,és mindig ujra fel kell állnom,egy idő után nagyon idegesítő hogy újra kell rendezni mindent
a pozitiv dolgokat nehezebb fenntartanom mivel a negatívakról sokkal könnyebb beszélni
amugy még a probléma hogy van olyan ember akinek ez a célja:hogy élősködtesse rajtam az embereket..
Azt jól megaszontad...
egyszerű. nem kell rinyálni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!