Nektek milyen maradandó álmaitok voltak eddig?
Értem ez alatt gyerekkorból megmaradt, nem régiben átélt éjszakai élményeket. Lehet ez vicces, filozófikus, ijesztő, mísztikus, stb... :D
A legkorábbi amire én emlékszek úgy 4-5 éves koromból:
- Városban, a lakóházak parkolója elött sétálgatok, majd megláttam egy régi tipikus piros telefon fülkét. Elkezdtem pötyögni, de mire tárcsáztam volna, eltüntem mint a mátrixban, és hevesen vert a szivem (akkor még nem is volt mátrix).
Aztán valahogy visszakerültem a fülkébe, és mikor kijöttem elkezdtem ördögökkel kung-fuzni.
Azóta imádom a kung-fus, verekedős filmeket :DDD
A legutóbbi, amire tisztán emlékszem az az, hogy: egy farkas voltam. Egy erdőben bolyongtam, és ennyi. Bár volt némi nagyon nyugodt az egészben, de komolyabb dolog nem történt :D
Tudom, hogy az átélt élményekből, és érzelmekből álmodunk össze valami hülyeséget (Lehet hogy már elötte is kung-fus beállítotságú voltam? :D). Csak kiváncsi vagyok más miket élt át ilyen tisztán, egy "bizonyos" éjszaka :D
Kicsit hosszú lett, ezért bocsi :D
Egy utca végén volt egy lebontott ház amerre mindig elmentem amikor hazafelé sétáltam iskolából.
Álmaimban mindig megjelent ez a ház de teljesen más formában (éjszaka volt) és nagyon ijesztően festett mint egy horrorfilmben egy elhagyatott épület. Mindig bementem megvizsgálni mi volt odabenn... :S
Az egyik: Felmészok arra az oszlopra mint a mulán a rajzfilmben és nem merek lejönni
A másik : az öcsém autót vezet és benne ülök
Na ezek rémálmok :)
A legutóbbi az volt hogy betéptem és villogott a járólap és ott volt az irodalomtanárom és támadtak tám a kis mopsz kutyál :)
Pfuu ez régi kérdés tudom de nem baj :D
Most hirtelen 3 régi álmom jutott eszembe:
1. Lovagoltunk a barátnőmmel egy dombos részen de aztán hirtelen leestem a lóról és legurultam a domboldalrol. Egészen egy szakadekig. Ott valahogy megálltam de aztán felálltam és magam ugrottam le, nagyon félelmetes volt. Aztán esés közben atvaltoztam egy kutyává. Mikor földet értem ott haldokoltam. Senki nem segített. Nagyon szar volt :(
2. Ez nem volt olyan összetett. Egy túrázó voltam a dzsungelben és mindenhol kígyók voltak és egyre jobban szorították míg végül meg nem haltam. Aztán felriadtam és vege volt, de amikor visszaaludtam rögtön kezdődött elölről. Felébredtem megint, elaludtam megint és ugyanazt álmodtam . Ezt eljatszottam még vagy 3 szor. Ez is szar volt :/
3. Évekig volt egy álmom amit rendszeresen álmodtam. Egy bazi nagy szakadék előtt állok és át kell jutnom egy faronkon a túloldalra. Sosem értem át. Mindig leestem és sikitok, halalfelelmem volt. Ekkor mindig felébredtem és jobb lett.
Most eszembe jutott megegy: volt olyan álmom hogy csak ültem és néztem valamit ami egyre csak nagyobb és nagyobb lett és végül teljesen belepett. De ezt nagyon lassan, úgy hogy kinozzon. Fojtogató érzésem volt mindig.
Jah megegy :D bocsi ez lesz az utcso:
Rendszeresen volt olyan álmom is hogy egy repülőn utazok es valahogy mindig az aljába kapaszkodtam. De itt se sikerult fennmaradnom mindig leestem. Szar volt.
Most jut eszembe hogy eleg sok rosszat álmodtam régebben is lehet félkene keresnem valami pszichológust :D :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!