Egyszerű: milyen bizonyítékokról "tudunk", amik azt bizonyítják, hogy a HAARP távoli elmekontrollra és/vagy időjárás-módosításra és/vagy természeti katasztrófák előidézésére szolgál?
Eddig még nem láttam semmilyen bizonyítékot, csak mendemondákat. Linket, forrásmegjelölést kérek (szépen)!
A HAARP létezése most nem téma. Elfogadjuk és tudjuk, hogy létezik. Ebből indulunk ki, ami nem újdonság.
#11: "több haarp van."
LOL
egyelőre sokaknak tisztába kéne jönni azzal, hogy mi is ez a haarp
WIKIPEDIA:
"A HAARP a High Frequency Active Auroral Research Program nemzetközileg ismert rövidítése, magyarul „nagyfrekvenciás aktív ionoszféra-kutató program”-ot jelent.
Hivatalos szakirodalma szerint a kutatást az Egyesült Államok Haditengerészete (U.S Navy) és Légiereje (U.S. Airforce) az alaszkai székhelyű Fairbanks Egyetemmel karöltve finanszírozza, illetve a DARPA (Fejlett Védelmi Kutatási Projektek Ügynöksége), mely utóbbi szervezet érdekessége, hogy kizárólag az amerikai védelmi minisztérium felső vezetésének van alárendelve, körülbelül 240 munkatársa van, éves költségvetése mintegy 3,2 milliárd dollár.
A HAARP egy tudományos törekvés, melynek célja az ionoszféra viselkedésének és tulajdonságainak tanulmányozása, illetve az eredmények alkalmazása a kommunikációs és felügyeleti rendszerek kialakításában, polgári és védelmi célokra egyaránt.[1]"
-----
na ez csak az eleje. a többit olvasd el a wikin:
.....
ezek után mondd azt bazm*g, hogy több haarp van, te szerencsétlen
Ezt azért érdemes lenne átolvasni sok mindenkinek.
"ezek után mondd azt bazm*g, hogy több haarp van, te szerencsétlen"
És még te papolsz a másik tiszteletéről ? :-)
#15: Igaz, itt egy kicsit elvetettem a sulykot, utána észrevettem magam is. Már magamtól is akartam elnézést kérni.
Bocsánatot kérek a #11-es hozzászólótól, a jelenleg 43%-ostól. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!