Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Egyszerű: milyen bizonyítékokr...

Egyszerű: milyen bizonyítékokról "tudunk", amik azt bizonyítják, hogy a HAARP távoli elmekontrollra és/vagy időjárás-módosításra és/vagy természeti katasztrófák előidézésére szolgál?

Figyelt kérdés

Eddig még nem láttam semmilyen bizonyítékot, csak mendemondákat. Linket, forrásmegjelölést kérek (szépen)!

A HAARP létezése most nem téma. Elfogadjuk és tudjuk, hogy létezik. Ebből indulunk ki, ami nem újdonság.

2014. máj. 19. 21:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
több haarp van. de az amcsik nem hiszem, hogy bemernék vetni mert kicsúszna a kezük közül és nagyon megszívná az emberiség. szóval nem fegyvernek használják.
2014. máj. 19. 23:06
 12/16 anonim ***** válasza:
Semmi.
2014. máj. 19. 23:37
 13/16 A kérdező kommentje:

#11: "több haarp van."

LOL

egyelőre sokaknak tisztába kéne jönni azzal, hogy mi is ez a haarp

WIKIPEDIA:

"A HAARP a High Frequency Active Auroral Research Program nemzetközileg ismert rövidítése, magyarul „nagyfrekvenciás aktív ionoszféra-kutató program”-ot jelent.

Hivatalos szakirodalma szerint a kutatást az Egyesült Államok Haditengerészete (U.S Navy) és Légiereje (U.S. Airforce) az alaszkai székhelyű Fairbanks Egyetemmel karöltve finanszírozza, illetve a DARPA (Fejlett Védelmi Kutatási Projektek Ügynöksége), mely utóbbi szervezet érdekessége, hogy kizárólag az amerikai védelmi minisztérium felső vezetésének van alárendelve, körülbelül 240 munkatársa van, éves költségvetése mintegy 3,2 milliárd dollár.

A HAARP egy tudományos törekvés, melynek célja az ionoszféra viselkedésének és tulajdonságainak tanulmányozása, illetve az eredmények alkalmazása a kommunikációs és felügyeleti rendszerek kialakításában, polgári és védelmi célokra egyaránt.[1]"

-----

na ez csak az eleje. a többit olvasd el a wikin:

[link]

[link]

.....

ezek után mondd azt bazm*g, hogy több haarp van, te szerencsétlen

2014. máj. 19. 23:52
 14/16 anonim ***** válasza:
49%

Ezt azért érdemes lenne átolvasni sok mindenkinek.

[link]

2014. máj. 20. 08:58
 15/16 anonim ***** válasza:

"ezek után mondd azt bazm*g, hogy több haarp van, te szerencsétlen"

És még te papolsz a másik tiszteletéről ? :-)

2014. máj. 20. 09:48
 16/16 A kérdező kommentje:

#15: Igaz, itt egy kicsit elvetettem a sulykot, utána észrevettem magam is. Már magamtól is akartam elnézést kérni.

Bocsánatot kérek a #11-es hozzászólótól, a jelenleg 43%-ostól. :)

2014. máj. 20. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!