Ismerősöm auráját láttam. Ez mit jelent?
Este beszélgettünk, és mondtam hogy én szoktam látni a kezemnél ilyen átlátszós rezgő réteget. Aztán elkezdtem nézni az ismerősöm fejét és határozottan kirajzolódott egy sárga íves rész a haja fölött.
ma utánaolvastam, és írták hogy a sárga aurát a legkönyebb látni és a hajnál szokott általában kirajzolódni... :)
Amúgy nem azért de én úgy tudom, hogy a lilát a legkönnyebb meglátni, de mindegy. A lényeg az, hogy ez a kérdés ostobaság. Vagy azért tetted ki, hogy most büszke legyél magadra vagy azért, hogy trollkodj, vagy tényleg LSD-zel. Ha pedig már tudod, hogy aura volt az amit láttál, akkor teljesen fölösleges megkérdezned, hogy ez mit jelent. Ha utánanéztél, akkor biztosan tudod.
Üdv.: Az Időtlen
Azt jelenti, hogyha tényleg így volt, hogy egy viszonylag ritka képességgel rendelkezel. Örülj neki és fejleszd! :)
Gonzo Gomez
Kedves utolsó, ne legyél már debil... aurora élmény? Az milyen? :) És úgy gondolom, hogy az első csak poénból írta az LSD-zést, mivel az erősen hallucinogén hatású.
Amúgy a kérdezőnek annyit, hogyha utánaolvastál,(ahogyan írtad) akkor nincs több kérdés. Mit jelent? Azt, hogy az emberek 98%-a idiótának néz, a többi 2% pedig bizonyára hozzád hasonló vajákos, aki megért. :)
ha még érdekel egy normális ember valásza (1 hónappal később) akkor ittvan:
Semmi különöset. Sok ember gyakorlás nélkül is lát egy kicst, nincs ebben semmi paranormális, az auralátás tanítható, személy szerint én is látok aurát, csak nem puszta szemmel. Ez azt jelenti, hogy ha akarod, hogy megtanítsalak aurát látni, írj, max 1 perccel előbb megtanulsz, mert van egy kis tehetséged. egyébként meg az emberek 70%-a ugyan úgy észlelte volna, ahogy te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!