Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Megfejtettem az emberiseg...

Megfejtettem az emberiseg eredetet?

Figyelt kérdés

!!!!!!!!

Mi az ami minden kulturaban kozos??

1.A Vizozon motivuma

2.Egy titokzatos,osi hely pusztulasa/kiuzetes onnan(Eden,Atlantisz) es ez a bizonyos hely mindig valamilyen tudas eredetehez kotodik(ezt most nem reszletezem)

3.Eden vizparton fekudt,Atlantisz sziget volt,az osi civilizaciok MIND viz kozvetlen kozeleben alakultak ki

4.Gilgames eposz

Enkidu:az osi,civilizalatlan,barbar "ember",aki az erdobol jon elo,testet dus szorzet boritja es nem tud beszelni

Utnapistim:a vizozon kori ember,aki meg ugyan reszben szoros(fekete kez),de mar uszohartyai vannak es a vizbol bukkan fel

Gilgames:az uj kor,a vizozon utani ember,aki hozzan teljesen hasonlo

5.vizozon:a kelet-afrikai arokrendszer kepzodese,tavolodo kozetlemezek,tengerelontas---->a magasabban fekvo reszek szigetekke valnak,izolalt foemlos populacio szorul ide vissza

6.fokozatosan alkalmazkodnak a vizi eletmodhoz pl.szorzet eltunese,zsirreteg,tengeri so kiizadasa,legzesszabalyzas---->BESZED pl.delfinek ultrahangokka

agyterfogat-novekedes:tengeri taplalek???

uszohartyak haltest?????

HIANYZO LANCSZEM:a vizi elolenyek nem fosszilizalodnak!!!

ezert nincs errol az idoszakrol lelet!

7.a teruletet vegleg elonti a tenger es menekulniuk kell(Voros-tenger szetvalasztasa a Bibliaban) es Mezopotamiaban telepednek le

a szelsoseges vizi emlos tulajdonsagok eltunnek,de sok erre utalo megmarad(fentebb irtam parat)

2014. máj. 18. 00:28
1 2
 11/11 anonim válasza:
Lehetségesnek tartom.
2014. jún. 8. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!