Mindent körülvesz egy energiamező, aura. Ti láttatok már?
Figyelt kérdés
2014. máj. 7. 22:55
1/27 anonim válasza:
Én még nem láttalak, de aurám az volt, csak ellopták. Mit szívsz?
2/27 anonim válasza:
kölcsönös gravitációs vonzásnak hívják és Newton fedezte fel a létezését
3/27 A kérdező kommentje:
nem szívok semmit :D én láttam már,tényleg létezik, egy csomó mindent elárul
2014. máj. 7. 23:17
4/27 Shai-Hulud válasza:
Mesélj, neked például miket árult már el? A lottó nyerőszámokat véletlenül még nem?
5/27 A kérdező kommentje:
jaaaaj békesség, csak az írjon akit érdekel
2014. máj. 7. 23:24
6/27 anonim válasza:
Számomra pl.azt árulta el az aurád, amit nem látok, hogy ezt a kérdést át fogják tenni a modik az Emberektől ide. És így is lőn. Igaz, segítettem is nekik.
Aurát egyébiránt nem láttam. Glóriát igen. De az meg Geszti volt. Na őt közelről láttam.
7/27 A kérdező kommentje:
A "Ti láttatok már?"-t úgy értem h aurát :) meg mi az h a lottószámokat???!!! Aurája az élőlényeknek van :D jó tárgyaknak is,de jósolni nem lehet így.
2014. máj. 7. 23:31
8/27 anonim válasza:
Hú, jó lenne találkozni valakivel, aki látja!
9/27 A kérdező kommentje:
Van rá mód h láthasd :) csak másképp kell nézni. Vannak emberek akik baromságnak tartják, ez az ő dolguk, és van akiket érdekel, mint engem :D
2014. máj. 7. 23:58
10/27 anonim válasza:
Nem létezik olyan dolog, hogy energiamező. Ez egy értelmetlen, áltudományos kifejezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!