Ki ismeri Tom Kenyon hanganyagait?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 22. 10:51
1/20 anonim válasza:
én nem ismerem.
mit lehet tudni róla?
2/20 A kérdező kommentje:
Olvass utána a neten google val:)
2014. ápr. 22. 11:47
4/20 anonim válasza:
kedves kérdező!
ez a kérdés, fél kérdés!
azért van a kérdés után a másik nagy fehér rész, mikor írod ki, hogy ott ki lehet fejteni, ki ez mi ez, mit csinált, mit lehet róla tudni.
mert aki idekattint, és talán válaszolna is, nem fog még neki állni a neten oldalakat olvasni erről az emberről.
máskor írj ki valami rövid összefoglalót róla a kérdés alá, mert így szinte senki sem fog írni.
6/20 anonim válasza:
Valaki biztos ismeri, de én aztán nem a #7-es válaszíró biztos ismeri tőle kell megkérdezni.
7/20 anonim válasza:
Tőlem ne is kérdezzétek én sem tudom, talán a 8. majd megmondja.
8/20 anonim válasza:
ejjh úgy látom itt egy vagy két ember beszélget önmagával, annyi kamuregisztráció van.
de hogy válaszoljak, én sem ismerem, de kitudja, lehet a 9es ismeri majd.
10/20 anonim válasza:
9es, hogy hulljon ki az összes hajad!
Ebédeltem, mikor megnyitottam, a röhögéstől még a kaja is kijött a számból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!