Már megint itt a világvége! Vérré fog változni a Hold! Mit gondoltok róla?
Ez durvább lesz, mint a nullsík, a reptoid invázió, vagy mint a Nibiru!
...Cthulhu világvége mikor lesz már végre? ...vagy az már volt?
Tavaly is volt vörös Hold. Akkor miért nem hirdettek világ végét? Mert csak vörös volt? :D
Mikor lesz már vége? :D Hátha majd világ vége lesz, akkor! :D :P
"A világvége-elméletek hívőinek tehát szűk egy hetük van, mielőtt az Úr rettenetes napjának előjelét meglátnák."
Ezt a kamu mondatot, cikk írónak fogalma sincs róla, hogy miről mit mondott az Úr a visszajöveteléről.
nekem az a tippem, hogy az ilyen 'katasztrofahirekkel' a figyelmunket elterelik a sokkal lenyegesebb dolgokrol.... h addig megcsinaljonak valami galibat, de az emberek ne azzal foglalkozzanak.
amugy ezt le is irja Noah Chomsky a tiz parancsolataban, amiben azt okfejtegeti, h hogyan kell manipulalni az embereket. nezz utana.
Én azt gondolom, hogy - biztos, ami biztos, - most szombaton is elmegyek veteményezni meg kapálni, hogy idén is legyen mit ennünk, ha ez a világvége is elmarad.
Amúgy meg hétmilliárdan vagyunk. Mindenkinek van legalább egy őrangyala. Szerintem simán megússzuk! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!