Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Veszélyes a tudatos álmodás?

Veszélyes a tudatos álmodás?

Figyelt kérdés
Szeretnék tudatosan álmodni de nagyon megrémít amit mondtak róla. Az alvásparalízis és a narkolepszia. Milyen érzés? Mikor fordul elő? Lehet úgy tudatosan álmodni, hogy nem lenne narkolepsziám vagy alvásparalízisem? És még azt is hallottam, hogy van valami halálos bénulás (?)Az micsoda és miért következik be?

2014. ápr. 8. 21:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
16%
bocs, de attól, h nem láttál szellemet (mert túl gyenge lélek vagy hozzá, ezért nem is válik számodra láthatóvá, amit amúgy nem látnak az emberek), még abszolút nem jelenti, hogy nem nyitottál meg semmit. a jóskártyások se látnak szellemeket, mégis az űrből is látszik, hogy szellemi energiákkal operálnak. ezek mind mind rendszerek, amiknek a pontos törvényszerűségeit szinte egyáltalán nem is ismerik a használóik. szóval jobb kerülni, de ha ti ökrök vagytok, akkor nyomassátok az agykontrollt. amúgy meg "a szüleim mondták, h akkor ezt nem"... el tudom képzelni hány éves lehetsz, meg mekkora élettapasztalatod lehet te nagyész. ha ökörségeket helyett mást nem tudsz tanácsolni, inkább menyj és tudatosálmodj, és csináld magadnak a gondot, de a másikat ne rángasd bele.
2014. ápr. 9. 20:01
 12/22 anonim válasza:
17%
Minek ilyenekkel törődni :D Sokkal fontosabb dolgok vannak az életben...lelj rájuk ;)
2014. ápr. 9. 21:04
 13/22 anonim ***** válasza:
26%
Lehet,hogy veszélyes.
2014. máj. 29. 02:24
 14/22 anonim ***** válasza:
87%
Nálam mostanában kezd gondot okozni, mert ha nem dolgozom, napi 15-16 órákat is átalszom az álmok miatt... lassan többet "élek" ott, mint a valóságban.
2014. máj. 29. 22:13
 15/22 anonim válasza:
42%

alvási paralizisben meg lehet halni, ritka esetben ugyan, de meg lehet. van hirtelen éjjeli halál. az áldozatok arcán rettenetes rémület van halott állapotukban.

bár nem ez volt a kérdés, de fontosnak tartottam ezt leirni. azt nem tudom hogy a fent emlitett tudatos álmodástól kijöhet-e alvási paralizis.

nekem már volt, nem kivánom senkinek. meg voltam győződve arról abban a furcsa nem vagyok magamnál állapotban, hogy az ördög akarja elrabolni a lelkem. női robot hangon beszélt hozzám, fenyegetett, és követelőzött. közben szólni, és mozdulni nem tudtam, hiába próbáltam menekülőre fogni az ijedtségtől éber állapotba került tudatommal, egyszerűen NEM MENT, ott voltam a martalékában, tehetetlenül. borzasztó érzés. és én még nem is ezotériázom, velem csak úgy megtörtént. azótan mem merek háton fekve aludni, mert akkor jön elő.

2014. szept. 1. 12:42
 16/22 anonim válasza:
itt egy érdekes cikk az alvásparalizisről: [link]
2014. szept. 1. 12:44
 17/22 anonim ***** válasza:
63%
Én 15 éves vagyok és megtanultam tudatosan álmodni saját magamtól anélkül hogy olvasgattam volna bármit is a neten...Ennek az a lényege hogy amikor lefekszel minél gyorsabban eltudj aludni de ez csak akkor sikerül ha eléggé fáradt vagy ahhoz.nagyon szeretek tudatosan álmodni mert minden valósághű mint például ha hozzáérek valamihez stb meg tisztán lehet látni mindent nem mint pl egy sima álomnál.1x volt velem olyan hogy álmomba 10x felébredtem kb és nem tudtam eldönteni melyik a valóság...az fura érzés volt...alvásparalízisem is sokszor van.Amikor elször volt 2 napig kb nem mertem aludni...Amikor alvásparalízisem van mindig egy sötét démon szerű alakot látok.Eléggé rossz érzés amikor nemtudok megmozdulni csak a szememet tudom kinyitni kiabálni akarok de sehogy se tudok és ott van előttem az a lény...És aki nem hiszi el azt leszarom...Amikor legelöször történt velem ez utána néztem neten és köpni nyelni nem tudtam hogy rajtam kivűl másnak is volt ez hogy látott valami sötét alakot... azért elég furcsa másnak is ugyanez. szerintem az a lény megakarja ölni az embert és azért jelenik meg olyankor mert tudja hogy az ember mozgásképtelenné válik alvásparalízis közben.narkolepsziáról nem nagyon tudok na de a kérdésre válaszolva eddig nem tapasztaltam hogy veszélyes lenne a tudatos álmodás de én azt javaslom hogy napközben próbáld mert akkor kisebb az esélye hogy alvásparalízised legyen legalábbis én azt tapasztaltam. Igaz már több mint 1 éve van kint a kérdés de azért gondoltam leirom ezeket!
2015. júl. 10. 01:56
 18/22 anonim ***** válasza:
27%

A halálos bénulás ezt ugy másoltam ki:

"Több feljegyzett eset tanúsága szerint a halál pillanatában az arcon dermedt, rémült kifejezés ül."

Lehet gondolkodni miért... A démon ilyenkor sikerrel jár a gyilkolásban.Lehet szerintetek hülyeség de szerintem igy van.

2015. júl. 10. 02:06
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
Én 15 éves vagyok és megtanultam tudatosan álmodni saját magamtól anélkül hogy olvasgattam volna bármit is a neten...Ennek az a lényege hogy amikor lefekszel minél gyorsabban eltudj aludni de ez csak akkor sikerül ha eléggé fáradt vagy ahhoz.nagyon szeretek tudatosan álmodni mert minden valósághű mint például ha hozzáérek valamihez stb meg tisztán lehet látni mindent nem mint pl egy sima álomnál.1x volt velem olyan hogy álmomba 10x felébredtem kb és nem tudtam eldönteni melyik a valóság...az fura érzés volt...alvásparalízisem is sokszor van.Amikor elször volt 2 napig kb nem mertem aludni...Amikor alvásparalízisem van mindig egy sötét démon szerű alakot látok.Eléggé rossz érzés amikor nemtudok megmozdulni csak a szememet tudom kinyitni kiabálni akarok de sehogy se tudok és ott van előttem az a lény...És aki nem hiszi el azt leszarom...Amikor legelöször történt velem ez utána néztem neten és köpni nyelni nem tudtam hogy rajtam kivűl másnak is volt ez hogy látott valami sötét alakot... azért elég furcsa másnak is ugyanez. szerintem az a lény megakarja ölni az embert és azért jelenik meg olyankor mert tudja hogy az ember mozgásképtelenné válik alvásparalízis közben.narkolepsziáról nem nagyon tudok na de a kérdésre válaszolva eddig nem tapasztaltam hogy veszélyes lenne a tudatos álmodás de én azt javaslom hogy napközben próbáld mert akkor kisebb az esélye hogy alvásparalízised legyen legalábbis én azt tapasztaltam. Igaz már több mint 1 éve van kint a kérdés de azért gondoltam leirom ezeket!
2015. júl. 10. 02:08
 20/22 anonim ***** válasza:
0%

A halálos bénulás ezt ugy másoltam ki:

"Több feljegyzett eset tanúsága szerint a halál pillanatában az arcon dermedt, rémült kifejezés ül."

Lehet gondolkodni miért... A démon ilyenkor sikerrel jár a gyilkolásban.Lehet szerintetek hülyeség de szerintem igy van.

2015. júl. 10. 02:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!