Mi van a lakásomban? Valamit üzennek? Hogy deríthetném ki? Van okom félni?
Leszögezem,hogy nem hittem és nem is hiszek a természetfeletti dolgokban,vagyis nem tagadom létezését,de kétkedéssel fogadom azokat akik erről beszélnek,és nem is törődök ilyen dolgokkal.
Történt nem régiben,hogy észrevettem a palackos vizeimet amit boltban veszek,ha kinyitom pár perc múlva furcsa szaga lesz.Nem tudom mihez hasonlítani de nem kellemes ,és semmiképpen sem poshadás vagy rothadás szagú,azt felismerem.
Na ami ezután jött a mai napig nem találok rá magyarázatot.Vettem egy csomag tejet, öntöttem egy pohárba belőle,de nagyon furcsa íze volt ezért inkább nem ittam meg.A zacskót a hűtőbe tettem.Bementem egy másik szobába kb 1.5 órát töltöttem ott mikor kiléptem az ajtón a tej ott állt előttem egy tócsában. A hűtő kb két méter távolságra volt tőlem. Már sokszor borultak ki dolgok de akkor a hűtő alatt állt. Most meg két méterrel arrébb!Néztem a fugát és semmi nyoma annak ,hogy ott csordogált volna végig a tej.De egyébként se tudott volna így elfolyni odáig. A zacskó úgy állt a hűtőben mintha valaki kézzel összenyomta volna. Azóta is kicsit félek..
Ezelőtt pár héttel ellopták 100e értékű telefonomat,arra is kb 1% esély lett volna,mert nagyon őriztem,de két perc séta alatt kilopták a zsebemből. Nem tudom mit kéne tennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!