Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi a jelentősége annak, ha...

Mi a jelentősége annak, ha minden elektromos eszköz elromlik körülöttem?

Figyelt kérdés

van ennek ezoterikus jelentősége? normális válaszokat írjatok, ne azt hogy nem tudom használni. azért kérdezem, mert hallottam ilyesmit, és most már tényleg érdekel, mert nem csak nekem tűnt fel.

minek szoktátok az ilyet tulajdonítani?

2014. márc. 8. 22:46
1 2
 11/14 anonim válasza:
Szerintem kitsune vagy...
2016. márc. 16. 16:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Utolsó, csaknem Teen Wolf? :D
2016. márc. 19. 20:49
 13/14 anonim válasza:
Dehogynem :')
2016. máj. 10. 15:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak hasonló gondjaim. Úgy keveredtem a topikhoz, hogy reggel tönkrement a kezem alatt a vasaló és a páraelszívó gép... nálam ez sajnos nagyon gyakori, ment már tönkre nálam minden ami elektromos. Tv, laptopok, telefon, mikró, hajszárító, hajvasaló, hűtők, vasaló. Volt olyan, hogy vendégségben voltam és a vasaló kikapcsolt és nem kapcsolt vissza többet. Próbálkoztam vele pár napig hátha csak túlmelegedett de semmi. VEttem egy másikat. Mikor a tulajdonos használni akarta a régit neki működött. Mikor én próbálkoztam vele nekem megint nem. Érthetetlen de szörnyen idegesítő. Most olvastam az előttem szólóknál, hogy túl vannak töltődve. Ez rám is igaz. Rázott már meg műanyag és fa is!!!???? Nem tudom hogyan lehetne ezen változtatni :(
2021. márc. 1. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!