Szerintetek léteznek sellők?
nem olyan rajzfilm figurákra gondolok hosszú hajjal stb.
Itt egy video és találtak egy testet is álítólag.
Akkor nézd végig a videókat.:)
Szerinted mind hamis?
Sajnos el kell keserítselek kedves kérdező, de a linkelt videók egy áldokumentum játékfilmből vannak, amit az Animal Planet készített el. A címe: Mermaid - The new evidence. Saját bevallásuk szerint is a leközölt felvételek nem valósak, csak eljátszottak a gondolattal, hogy mi lenne, ha léteznének sellők.
Csak a sok hülye ember, meg kivagdosta a filmből a videó részleteket és elkezdte terjeszteni, mintha valódiak lennének.
Vannak egyébként születési rendellenességek is.
Az úgynevezett sellő-szindróma azt jelenti, hogy az újszülött lábai a háttól lefelé egészen a talpakig összenőttek.
Íme:
A legismertebb egyik ilyen beteget, Shiloh Pepin-nek hívták, egy kislányt.
És bár szerintem sellők nem léteznek, lehet valamilyen alapjuk ezeknek a lényeknek. Az egyik ilyen, hogy a neves biológus is látott már különös élőlényt ami majom és hal keverékének tűnt:
De van egy halfajta is, aminek emberi archoz hasonló kinézetű a feje. Gondold el, hogy ilyen a középkorban kidugta a fejét és máris rásütötték, hogy sellő:
https://www.youtube.com/watch?v=gTVwgvqhwn8
A modern sellők legendájához még hozzájátszottak a korabeli tetem hamisítások és a preparációk, amiket vagy művészek vagy csak szenzációhajhász emberek készítettek.
George Adamski
De amit találtak és boncoltak az nem volt eredeti?
És ami a barlangrajzokon van az is hamis?
És ne keverjük a genetikai betegségekkel mutációval.
a víz alatt élő sellőkre gondoltam.
Tudom hogy dokumentumfilm, és a fele fikció.
de nekik karjaik voltak és használtak eszközöket is!
Találtak ilyen tárgyakat is!
Biológiai szempontból lehetetlen. Az ember emlős, így az ivarsejtjeik nem képesek összekapcsolódni. A genomjuk is teljesen különböző. Ha pedig a sellő egy külön élőlény lenne, akkor sem élhetne teljesen a víz alatt, néha fel kéne jönnie levegőt venni. Akkor pedig eddig simán észrevehettük volna. A barlangrajzok és egyebek pedig mind hamisítványok. Nem a fele hamisítvány, hanem az egész.
Abban pedig, hogy akkor mégis hogy keletkezett, részben egyetértek Adamskival. De a Matsuba Koi nem nagyon járulhatott hozzá a mítoszhoz, hiszen eddig csak a japán tengerekben látták. A legvalószínűbb az, hogy a dugongok miatt alakult ki a sellők legendája.
névte2en
szerintem léteznek különálló fajként nem emberek semmi közük az emberekhez..
amúgy a víz alatti felvételről mi a véleményed amikor odanyúl az ablakhoz.inkább egy ufó-ra hasonlít.
AMúgy köszönöm a válaszokat.:)
De még várom a hívők válaszát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!