Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tudtok írni egy vagy több...

Tudtok írni egy vagy több olyan honlapot, ami rendszeresen igen közszájon forgó hoaxokat, konteókat terjeszt? Gyűjtőmunkához kéne.

Figyelt kérdés

Mielőtt Írnátok egy csomó Origó,Index,pécsistopp,kurucinfó,délmagyar,paranormal.hu meg hasonlót,ezeket már megnéztem.Igényes gyakran látogatott,sok olvasót birtokló oldalakat keresek.

Olyanok kellenének amik nyíltan hirdetik is egyetlen igazságként a hülyeségeiket,nem csaak leírnak 4 mondatban egy uncsi PS alá valamit.

A Paranormállal például ez a baj.Lehet hogy rengeteg közismert hoaxot gyűjt össze,de keveset beszél róluk,és amolyan szedett-vedett az oldal.Olyan kéne amin lehet beszélni hosszasan hogy miért hamisak az állításai,nem pedig csak fél sort.

Előre is kösz.

2014. márc. 6. 10:39
 1/9 anonim ***** válasza:
2014. márc. 6. 10:56
 2/9 A kérdező kommentje:
A szövegek és képek alapján jónak tűnik.aki tud írjon még,de különben cikkeket is írhattok.
2014. márc. 6. 11:06
 3/9 anonim ***** válasza:

Természetesen...

[link]

[link]

[link]

2014. márc. 6. 11:16
 4/9 A kérdező kommentje:
facepalm
2014. márc. 6. 11:17
 5/9 anonim ***** válasza:

Itt is van még... [link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. márc. 6. 11:29
 6/9 anonim ***** válasza:
És még mindig tudok neked ajánlani oldalast 404 a profáta fóruma csak neked Möbiusz-szalag ez az elvakultak kánaánja... [link]
2014. márc. 6. 11:42
 7/9 A kérdező kommentje:

Svejk te aztán otthon vagy ebben!

Az utolsó link tényleg durva.

2014. márc. 6. 11:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Bevallom én is szoktam keresgélni hoaxokat, hogy jól beszóljak nekik az utolsó belinkelt oldalt magam is nehezen emésztem meg annyit mondhatok van még ahonnan ez jött.
2014. márc. 6. 12:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Konteó blog keres rá egyedül álloan jó Magyaroszágn.
2014. jún. 1. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!