Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy vonzak gyorsan és hatásos...

Hogy vonzak gyorsan és hatásosan? ⇩

Figyelt kérdés
Egy ember szeretnék az életembe bevonzani és az egyik családtagom azt mondta, hogyha nem jön össze keményen besz*pat vele! :( Mit csináljak? Az az ember külföldön él!

2014. febr. 23. 11:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Látod nincs !
2014. febr. 23. 14:51
 12/21 anonim ***** válasza:
Esetleg jobbra, balra mutató nyíl?
2014. febr. 23. 14:57
 13/21 anonim válasza:
100%

Az első oldalon találtam ⇦⇧⇨⇩ de halálfej sajnos nincs.

Nincs esetleg erre HTML kód?

pl. ilyesmi: <!--komment-->

2014. febr. 23. 15:01
 14/21 A kérdező kommentje:
Töltsd le a go keyboard-ot és nézd meg (-_-)/~~~ピシー!ピシー!φ(..)メモメモ\(゜ロ\)ココハドコ?(/ロ゜)/アタシハダアレ?\(゜ロ\)(/ロ゜)/( ^^) _旦~~( ..)φメモメモ╭∩╮()_()(='.'=)(( ^^) _旦~~くコ:彡(‧‧)nnnXXXXX Or2◑▂◐●▽●XXXXX Or2ˋ︿ˊˋˍˊ╯ 3╰╯﹏╰ˋ 3ˊ ̄0 ̄︶︿︶ ̄ 3 ̄ ̄ω ̄ ̄﹏ ̄ ̄︿ ̄( ̄︶ ̄)> <( ̄︶ ̄)/ (‵﹏′) ╮(‵▽′)╭╭(′▽‵)╭(′▽‵)╭(′▽‵)╯ GO!▔□▔)/▔□▔)/▔□▔)/(--〆)(~_~メ)~(*+﹏+*)~(⊙o⊙)0^◇^0)/( ^)o(^ )(*>.<*)(>_<) (o^^)oo(^^o)(*^﹏^*)^_^||>_<¦¦¦::>_<::%>_<%_→_→T_T-_-!-_-///-_-b-_-#-_-||-_-
2014. febr. 23. 15:19
 15/21 A kérdező kommentje:

Ezek csak egy gombnyomás és még rengeteg van ♡♤♧★☆◆◇♚♔♞♘♟♙♛♕♝♜⇦⇧⇨⇩☎☏‡■‚ ●

♩╰╮☜▥▣◈□■▨▧▦▩▤↗↙↘↖→✘✔△▽◀◁▶▷◐◑⇜↯↭﹏︴∽Ψ‡⊥Ξ※♨⌒∵∞€₤₡Ω₪Ѯ§εѠѼїتÜѺѷ∋∈오Ӝ모㏘㏂쇼웃유흣튱튠介只凹又₭ㆄシツ㈇回壘ⓚⓗⓖⓦⓣⓔⓕⓢⓟⓛⓥⓝ™ⓘⓑⓤŸ

2014. febr. 23. 15:21
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Én imádom a nyilakat! Mindig jelentenek valamit.
2014. febr. 23. 16:09
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Tetszenek a karakterek melyik billentyűzetet töltötted le? A kérdésre válaszolva nem tudom, hogy kell bevonzani. De miért nem hívod fel telefonon? miért nem beszéltek meg egy találkozott? vagy te mész hozzá vagy fordítva.
2014. febr. 23. 16:30
 18/21 anonim ***** válasza:

☞ Nem töltöttem le semmilyen billentyűzetet most találtam egy oldalt speciális karakterekkel ツ

..................... ๑۩۞۩๑

..................... █ █ █ █ ⓛⓞⓥⓔ♡♀♂♪●◦○◊▼▲▫╰☆╮▓▒▌♥

╬ ◎╬╫ ◎╬╫ ◎╬╫ ◎╬╫ ◎╬╫ ◎╬╫ ☜

.

.

.

[link]

2014. febr. 23. 16:42
 19/21 A kérdező kommentje:
oké de nekem telefonon így könnyebb
2014. febr. 23. 16:46
 20/21 anonim ***** válasza:
Én Iphone-ról vagyok fent ☜ nem gondolod, hogy beülök a a gép-elé irogatni így sokkal egyszerűbb járom az utamat és irogatok ez az élet maga kánaán tesó. ツ
2014. febr. 23. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!