Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Honnan tudom, hogy a "hegyi...

Honnan tudom, hogy a "hegyi kristály", amit vettem nem üveg, hanem igazi?

Figyelt kérdés
Súly, fénytörés, alak, tisztaság, stb?

2014. febr. 15. 15:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
47%

a hegyi kristályokban általában vannak kisebb vagy nagyobb szabálytalan zárványok ha ilyen van benne akkor nagy valószínűséggel hegyi kristály. Míg az üvegben szabályos gömb alakú buborékok vannak (ha vannak).

És az üveg nem karcolja meg a kristályt.

2014. febr. 15. 23:15
 12/13 Passiflora ***** válasza:
41%

Ha tudsz róla esetleg egy jó minőségű, nagy felbontású fotót készíteni, és feltöltöd ide, akkor szerintem szívesen megnézzük. Így persze nehéz lenne 100 % biztonsággal megmondani, de aki már sok hegyikristályt látott életében, egy fotó alapján is nagy valószínűséggel meg tudja különböztetni az üvegtől.

Arra mindenesetre nem árt figyelned, hogy lehetőleg megbízható forrásból vásárolj ásványokat.

2014. febr. 16. 00:13
 13/13 Passiflora ***** válasza:
41%
Ha be tudnád vinni egy olyan üzletbe, ahol árulnak ásványokat, és értenek hozzájuk, szerintem megtennék azt a szívességet, hogy megnézik neked.
2014. febr. 16. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!