Kaptam egy jelet?
A helyzet az, hogy a kocsink rendszáma, egy fiú születési dátumával megyegyezik!
Ezt a fiút el akartam felejteni, mert túl tökéletes nekem, s amúgy is egy 162km választ el tőle..
az autónk rendszáma: ___-962
az ő születési dátuma meg: 96'2.26
A barátaim egységesen azt írták hogy ez egy jel. a több szem többbet lát mondás alapon írtam ki ez a kérdést.
Létezik az, hogy kaptam egy jelet?
Igy van, onkontroll!
A sajat erzelmeidet kell megvizsgalnod, mivel erzelmi kapcsolatrol van szo,mint a soraidbol kiderult, a fiu tokeletes stb.
viszont elfelejteni akarod, kulonbozo okokra hivatkozra, s ez jelzi azt ,hogy neked meg fejlodnod kell, nem nottel fel lelkileg egy erzelmi kapcsolatra stb. ERzelem, igazi szeretet, ami kibirja a tavolsagot, s elfogadja a szeretetet, de jelen esetben ezt nem ertekelted pl.
Igen!
Kaptál egy jelet! Mostantól már, sprituálisan léptél 5 szintet! Ez viszont még, kevés.
A következő körben vigyázz, ki ne ess, mert akkor, nem csak, hogy nem lépsz egy szintet, hanem elveszted ezt az 5 szintet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!