Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Milyen erők munkálkodnak az...

Milyen erők munkálkodnak az érzékelhető világon túl?

Figyelt kérdés
Lehetséges az, a valódi hatalom, amely a világot irányítja nem az emberek kezében összpontosul, hanem idegen entitások birtokában van? Ezek a lények valóban létezhetnek, csak kultúránként mindig más és más névvel illetik őket? Lehetséges az, hogy Isten-Sátán, illuminati, Lucifer stb., mind-mind csak valamilyen figyelemelterelés részei csupán? Ha esetleg így van, milyen lehetőségeink vannak arra, hogy "elkapjuk" őket?
2014. jan. 31. 11:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ezek magasabb rezgésszámon lévő síkok, ennyire egyszerű. Ha megfeszülsz se éreznéd, jelenleg nem véletlenül vagy emberi szintre korlátozva. A pokol is létezik, de nem jut egy ember sem oda.
2014. jan. 31. 18:53
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem egyértelmű, hogy valami sántít az emberiség körül.

Én (is) észleltem már (tapasztalatom alapján) nagyon erős (tudatú, engem figyelő) entitást.

Egyből tudtam, hogy megölhetne, ha akarna (ez ott volt bennem, mint bizonyosság),

de mégsem féltem.

(mivel a dolog nem arról szólt)

Érdekes jelenség volt... kb. olyan lehetett, (hozzánk, emberekhez képest),

mint egy isten.

(=sokkal erősebb tudat)

....

Nem zárható ki az, hogy ez egy:

-börtönbolygó

-gyarmatbolygó (ahonnan bizonyos erőforrásokat vonnak el / "aratnak le / be" ).

....

A Biblia szövege szándékosan össze van keverve (az értelmes látja).

...

2014. febr. 1. 23:42
 13/15 anonim ***** válasza:

Valamilyen szinten azt mondhatom ,hogy idegenekhez kapcsolódó tapasztalataim is voltak / lehettek.

(bőr alatt kisebb fémimplant, ilyesmi)

A párom számára is látható volt.

Lehet, hogy csak én materializáltam? (a tudati erőmmel... nem tudom)

Egyébként tárgyilagos gondolkodásúnak tartom magam, nem álmodozónak és képzelődőnek.

2014. febr. 1. 23:45
 14/15 anonim ***** válasza:

>A párom számára is látható volt.

>A párom

Hiszi a piszi!

2014. febr. 3. 10:14
 15/15 anonim ***** válasza:
:-)
2014. ápr. 13. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!