Holnap Budapesten Chemtrail tüntetés, te mész?
Holnap a Petőfi Csarnokban nemzetközi chemtrail tüntetés.
Azon gondolkoztam, hogy elmegyek "ellenszereket" árulni a méreg ellen, darabja 2000 ft, ami áll vízből és ízesítő porszörpből. A sok fan majd biztos viszi.
Ti mentek tüntetni? Vagy nevetni mentek a sok emberen?
Üdv, George Adamski
Én odamegyek, aztán ELHÚZOM A CSÍKOT!
:)
Persze hogy megyek, ez nem is kérdés! Két hónapja készülünk a nagy eseményre a fan haverokkal, gipszből készítettünk egy négy méter hosszú kondenzcsík-szobrot. Azt lehet majd ledönteni és feldarabolni, mint anno a rendszerváltáskor a Lenin-szobrot.
Le a kondenzcsíkokkal!!!
Csak az idióták menjenek...
Több pont miatt sem hiszek a chemtrailben, de a legfőbb oka az, hogy ki a jó isten szeretne olyan fegyverrel bombázni elvileg 0-24-ben a föld minden pontját amit irányítani sem tud és még a szeretteit és családtagjait is kiirtja vele? nekem itt megbukott ez a hadoválás mindenféle kondenzcsíkokról ami biztos a mi fertőzésünkre juttatnak a levegőbe.
A kedves 5. Hozzászólóknak szeretném megírni, hogy tudomásom szerint azoknak a jelentős része, akik hisznek a chemtrail összeesküvésben, egyrészt nem azt feltételezi, hogy olyan céllal történne, hogy "kiirtsanak" vele embereket, másrészt meg vannak arról győződve, hogy azok, akik - a feltételezéseik szerint - emögött állnak, megengedhetik maguknak anyagilag, hogy saját maguknak és a "szeretteiknek, családtagjaiknak" megvegyék, és folyamatosan használják a jelenleg létező legprofibb, nehézfém kivezetésre alkalmas készítményeket, amik elég hatékonyan segítenek kiválasztani az emberi szervezetből az olyan toxikus fémeket, mint az alumínium, bárium, stroncium stb., amik szerintük ezekből a vegyi csíkokból a felső légkörbe kerülnek, majd előbb-utóbb a talajra, az élővizekbe és az általunk belélegzett levegőbe jutnak.
Ezekhez képest George Adamski 2.000 forintos csodaszere igen jutányos áron lenne kapható, és lehet, hogy a placebo hatás elvén működne is valamennyire! :-)))
Feltaláltam egy nagyon jó homeopátiás készítményt, ami az összes chemtrail ellen hatékony. Sőt, ha minden reggel 137 ml-t kiöntesz belőle kelet felé egy barna kavicsra, a szellemeket is elűzi, bárkit megkeresztelve vele pedig a démoni megszállás megelőzésére is alkalmas. Szerintem vinni fogják.
Ja, azt nem mondtam, víz helyett sört használok hígitásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!