Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy néznek ki a démonok?

Hogy néznek ki a démonok?

Figyelt kérdés

2013. dec. 25. 19:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Démonok között- keress rá, igaz történet megfilmesítve.
2013. dec. 25. 20:05
 2/8 anonim ***** válasza:
35%
Mint a motherod.
2013. dec. 25. 20:45
 3/8 anonim ***** válasza:
45%
Elhúzzák a függönyt, kinyitják az ablakot és kinéznek.
2013. dec. 25. 21:55
 4/8 dragonkalo ***** válasza:
100%
Mindenkinek máshogy jelennek meg,de a tévhitekkel ellentétben egyáltalán nem szörnyű,ijesztő lények.Hanem igenis gyönyörűek.De mindenkinek máshogy jelennek meg általában,sokszor nem is jelennek meg vizuálisan,csak érzed,hogy ott van.A Démonokat,és a Sátánt eltorzították a különböző vallások,főleg az egyház,kereszténység.
2013. dec. 26. 00:04
 5/8 anonim válasza:
28%
Nem léteznek démonok... ötödször is elmondom.
2013. dec. 26. 17:38
 6/8 Jázmin(12) válasza:
A démonok vagy láthatatlanok vagy egy fekete nagy paca.Fűsté vagy valami olyasmivé válnak amikor el akarnak tűnni.A lehelletét viszont érzed hallod ha beszél de nem mond mindig olyat amit lehet érteni.
2014. jan. 3. 18:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Kedves 5-ös! Hiába mondod el ötödször, mikor én például spiritualitást gyakorlok és sajnos nagyon sok rosszat is tapasztaltam ebben. Te nem tudod tudományosan bizonyítani a nem-létezésüket, de nekem bizonyították a létezésüket. Ez a különbség.
2018. máj. 6. 08:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Különben való igaz, hogy az egyház nagyon sokat ferdít. Hallottam egy démonimádó csajról, aki látta az egyik legnagyobb ismert démon valódi alakját. Sötétszürke test, hosszú karok, hosszú lábak. Slenderman-hez hasonlítanak, de igazából izmosak. Ettől függetlenül viszont nem értek egyet az ő életvitelével, hogy barátkozni vagy még mélyebb viszonyba kéne kerülni velük. Engem betámadtak ilyen-olyan okokkal és segítséggel elűztem őket.
2018. máj. 6. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!