1/8 anonim válasza:
Démonok között- keress rá, igaz történet megfilmesítve.
3/8 anonim válasza:
Elhúzzák a függönyt, kinyitják az ablakot és kinéznek.
4/8 dragonkalo válasza:
Mindenkinek máshogy jelennek meg,de a tévhitekkel ellentétben egyáltalán nem szörnyű,ijesztő lények.Hanem igenis gyönyörűek.De mindenkinek máshogy jelennek meg általában,sokszor nem is jelennek meg vizuálisan,csak érzed,hogy ott van.A Démonokat,és a Sátánt eltorzították a különböző vallások,főleg az egyház,kereszténység.
5/8 anonim válasza:
Nem léteznek démonok... ötödször is elmondom.
6/8 Jázmin(12) válasza:
A démonok vagy láthatatlanok vagy egy fekete nagy paca.Fűsté vagy valami olyasmivé válnak amikor el akarnak tűnni.A lehelletét viszont érzed hallod ha beszél de nem mond mindig olyat amit lehet érteni.
7/8 anonim válasza:
Kedves 5-ös! Hiába mondod el ötödször, mikor én például spiritualitást gyakorlok és sajnos nagyon sok rosszat is tapasztaltam ebben. Te nem tudod tudományosan bizonyítani a nem-létezésüket, de nekem bizonyították a létezésüket. Ez a különbség.
8/8 anonim válasza:
Különben való igaz, hogy az egyház nagyon sokat ferdít. Hallottam egy démonimádó csajról, aki látta az egyik legnagyobb ismert démon valódi alakját. Sötétszürke test, hosszú karok, hosszú lábak. Slenderman-hez hasonlítanak, de igazából izmosak. Ettől függetlenül viszont nem értek egyet az ő életvitelével, hogy barátkozni vagy még mélyebb viszonyba kéne kerülni velük. Engem betámadtak ilyen-olyan okokkal és segítséggel elűztem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!