Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért poénkodják el, trollkodj...

Miért poénkodják el, trollkodják szét az Ezotériát?

Figyelt kérdés

Komolyan, nem értem. Miért jó ez? Mégis mit akartok? Bizonyítékot? Az sok van.

Miért nem lehet komolyan venni... Tessék, én komolyan veszem: http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__5169..

Boldog karácsonyt!

2013. dec. 23. 22:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%
és a nagyobb karácsonyfuck-at át kell nézni mielőtt beviszitek a házba,mert nyomokban slendermaneket tartalmazhat.én is arra ébredtem h az ágyam végében egy gereblye figyelt engem...Tessék vigyázni....
2013. dec. 24. 09:27
 12/16 Peti7 ***** válasza:
XD Ja és boldog karácsonyt!
2013. dec. 24. 14:31
 13/16 anonim ***** válasza:

Kellemes ünnepeket

Üdv:Peti

2013. dec. 24. 17:23
 14/16 anonim ***** válasza:
56%

"Miért poénkodják el, trollkodják szét az Ezotériát?"

Jah, kérdezi a legnagyobb troll :-D

2013. dec. 24. 19:19
 15/16 Laylah ***** válasza:
Ha valamire értelmes választ akarsz kapni, akkor nem a gyakorin kérdezel. Ha mégis, más, megfelelő fórum híján, akkor bizony el kell fogadni, hogy előbb fogsz troll választ kapni, mint érdemi segítséget. Sok kérdésnek pedig valóban nincsen értelme, főleg az álomfejtős kategóriában, de a természetfeletti lények se marad le sokkal mögötte. Egyszerűen a legtöbben minden apró szarságba természetfeletti történést látnak: "azt álmodtam, hogy elvittek az ufók, akkor most tényleg elvittek vagy el fognak?"; "a húgom/kutyám/macskám/vízisiklóm furcsa hangokat ad ki, megszállta egy démon?" meg ilyenek. Ritkán találni komoly kérdést, ahol a kérdező még érti is, hogy mit magyaráz, de ott általában én is feltűnök. :)
2013. dec. 25. 17:17
 16/16 anonim ***** válasza:
mert buták.
2013. dec. 29. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!