Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Börtönbolgyón élünk?

Börtönbolgyón élünk?

Figyelt kérdés

Olyan sok gonosz ember él a földön. Diktátorok, uzsorás hitelintézetek, lehúzó Zepter cégek, pénzbehajtók, kamatadó, háborúk vannak stb.

Mindenhol ha körbenézel mindenki gonosz. Lehet hogy ténleg minden fejlett UFÓs civilizációk a gonosz, antiszociálisokat ide tették a földre és néha megnézik mi van velük ? Azt se akarják, hogy tudjuk, hogy mi a valóság, mert most is rettegnek tőlünk?

2013. dec. 13. 00:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt gondold át még egyszer.
2013. dec. 13. 01:00
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Troll ON:

Igen, börtönbolygón élünk! Ez a kérdés is büntetés!!!!

TROLL OFF:

nem. Csak kiemeled a rosszat. Vannak jó emberek, illetve nézz utána a humanizmusnak is... .

2013. dec. 13. 01:58
 3/13 anonim ***** válasza:

Nézz szét ! GONDOLKOZZ ! Láss !

A sok gonosz és rossz mellett mennyi jó és boldog dolog van ?!

Rengeteg a gonosz ember, az tény. De attól ez még nemegy "global börtön"

2013. dec. 13. 03:17
 4/13 anonim ***** válasza:
55%

Igaz. Ráadásul én még különösen szigorúan vagyok fogva a legtöbbetekhez képest, mert nincsenek haverjaim, akikkel esténként betoljak egy sört, csak a gyk marad, de a net meg mindig elmegy. Ehh, csúnya magánzárka ez...

(Döntsd el te, trollkodtam-e, vagy sem. :P)

2013. dec. 13. 05:46
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem aludtad ki magad? Pihenj le egy pár órára, hidd el, jót tesz!
2013. dec. 13. 11:11
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem se börtönbolygó, mert rendes emberek is vannak még szerencsére, őket akkor miért büntetnék ?
2013. dec. 13. 11:29
 7/13 anonim ***** válasza:
A te egyetlen börtönöd a drogok és az alkohol együttes használata,ahogy ebből a kérdésből tűnik.
2013. dec. 13. 12:01
 8/13 anonim ***** válasza:
A francba! Hát nem rájött ez a .....éves kisF/L? Lebuktunk!!!
2013. dec. 13. 13:19
 9/13 Peti7 ***** válasza:
3-as,a global az olyasmit jelent,hogy egész földre vonatkozó.Szerintem a galaktikus kifejezésre gondoltál.
2013. dec. 13. 16:44
 10/13 baldwin13 ***** válasza:
A Föld minden értelmes élőlénye annyiban tudja döntései álltal módosítani a sorsunkat, amennyire ezt a pillanatnyi helyzete lehetővé teszi.
2013. dec. 14. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!