Milyen koreográfiája van egy esőtáncnak?
Egy színdarabot készítek, amelyben fel kell léptetnem egy személyt, aki eljár egy esőtáncot. (Nem túl hosszút.) Tudom, Google a barátom, de nem találtam rajta semmi értelmeset vagy kivehetőt. Van esetleg valami ötletetek?
P.s.: Trollok is jöhetnek (ha már úgyis csak ők vannak ebben a kategóriában :D), szóval lehet retardált, hatástalan esőtánc is, csak adjatok olyan választ a kérdésemre, amelyből ötletet meríthetek!
P.s. utáni p.s.: A kategóriáért bocs, de nem tudtam máshova besorolni. :/
1. megfogsz egy botot és a földbe szúrod
2. az egyik kezeddel fogva tartod a botot, de nem túl erősen
3. elkezdesz körbe-körbe rohangálni a bot körül ameddig csak bírod
jelentős mennyiségű zöld, halmazállapot átalakítása után, kimész az esőre, és a kezedet az ég felé emelve forogsz mint a centrifuga...
ezt az afrikai országok, elmaradottabb részein szóról szóra így csinálják.
ha hiteles akarsz lenni....
Az esőtáncot szabad téren kell járni, pl kertben, ahol nagy a por és száraz a talaj, meztelenül.Egyik kezedbe egy vödröt némi vízzel, másikba egy botot fogsz, amivel a vödröt verdesed,miközben hangos ajvékolás kíséretében szaporán toporzékolsz,rúgod a port a lábaiddal.A ceremónia végén a vödör tartalmát a fejedre öntöd.
Ez nem túl hosszú, de garantáltan sikeres!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!