1/10 anonim válasza:
hát persze, hogy léteznek
itt van rá a bizonyíték: [link]
nekem elég, hogy látok egy sellőről képet, mert biztos vagyok benne, hogy nem kamu és már is 100%-ra biztosítja hogy sellők igen is léteznek
3/10 anonim válasza:
Én meg csak simán hiszékeny hülye vagyok, ezért elhiszem, hogy léteznek.
4/10 anonim válasza:
Sellők sem léteznek, ahogy a Föld lapos és az összes többi bolygó a Föld körül kering.
5/10 anonim válasza:
Nem léteznek sellők de vannak hiszékeny-emberek, akik mindent képesek elhinni. a link is alátámasztja ezt. [link] Üdv, Jigsaw Hivatásos válaszadó
6/10 Julianne Moore válasza:
olyan hatalmas ez az univerzum,hogy elképzelhetetlennek tartom,hogy valahol nem élnek sellők.vámpírok is,trollok is tuti élnek valahol!
7/10 anonim válasza:
kérdésed helyességét mi sem bizonyítja jobban, mintha feltetted ezt a kérdést ide.
a te gondolataidban létezik...
8/10 anonim válasza:
Én ismerek egyet, Klaunak hívják... n agyon cuki kis sellő.... egyszer meg akartam ba_szni de bedühödött és a sellő farkával arcba vágott. Oszt letört a farka.
9/10 anonim válasza:
ő az a klau sellő... még a foga is el torzult....
10/10 anonim válasza:
Szerintem léteznek.Bár nem tudom lehet csak egy legenda.
De itt egy vidi ha kell 1 millió $ bizonyítsd be hogy léteznek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!