30 millió eves az ember! Egy világkép omlot ösze benned? Mit szolsz?
Biztos mindenki felkapja a fjét, hogy hogyhogy, hiszen akkortájt sokmillió éve a Reptoidok éltek a földön, akik a dínók elágazásából fejlőttek ki és még a föld felszínén voltak, későb költösztek a föld alá, ahol ma is élnek.
Bevallom ez a video engemet is meglepett, nem is jutottam szóhoz 4 Most is kapkodok levegőér miközbe töprengek m a valós tőrténelmünkön. Mikor fogják eszt tanítani suliba?
http://www.youtube.com/watch?v=XDU_9UdwSqo
Butus kérdező. Az emberi faj (mármint a mostani) cak-pak nem több mint 1000 éves. Ezt onnan tudom hogy az én fajom hozta őket létre. Ami "ősi" leleteket találtok azok az előző kísérleti emberek maradványai. Ti egészen pontosan a 11-ik kísérlet vagytok, pechetekre a tanácsunk úgy véli hogy a Ti 11-es sorozatotok is bukta. Szal hétfőn reggel kb 7:10-kor nyomunk egy nagy delet gombot és kezdjük a 12-ik sorozattal.
Ez van skacok.
III. Erfijul Kruustal reptoid Fő tanácsnok helyettes vagyok, a hétfői törlésetekig további jó szórakozást.
Ja és tartós élelmiszert már ne vegyetek, nem érné meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!