Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » 30 millió eves az ember! Egy...

30 millió eves az ember! Egy világkép omlot ösze benned? Mit szolsz?

Figyelt kérdés

Biztos mindenki felkapja a fjét, hogy hogyhogy, hiszen akkortájt sokmillió éve a Reptoidok éltek a földön, akik a dínók elágazásából fejlőttek ki és még a föld felszínén voltak, későb költösztek a föld alá, ahol ma is élnek.

Bevallom ez a video engemet is meglepett, nem is jutottam szóhoz 4 Most is kapkodok levegőér miközbe töprengek m a valós tőrténelmünkön. Mikor fogják eszt tanítani suliba?

http://www.youtube.com/watch?v=XDU_9UdwSqo

2013. okt. 31. 20:16
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem becsméreljetek, anyukám asz monta, aki lehülyéz aszt hülyézzem vissza. Szal ti vagytok ijenek. Amúgy ÉRTELMES válasz tvárok !
2013. okt. 31. 21:46
 12/19 A kérdező kommentje:
Meg aszt is mondta, aki hüjének nevez az a hüje, mer okos vagyok és őtet eszt nemlássa.
2013. okt. 31. 21:48
 13/19 anonim ***** válasza:
97%
Don't feed the troll...
2013. okt. 31. 21:52
 14/19 anonim ***** válasza:
Nemcsoda a dínók 60 milló éve kihaltak! Semmi köze nem volt az emberi fajnak a dínókhoz!
2013. okt. 31. 22:22
 15/19 anonim ***** válasza:
Lehet annyira nyitva volt a harmadik szemük a dinóknak, hogy tudták az emberi faj ekkora hülyeségeket fog kérdezni és ezt úgy kerülték meg, hogy inkább kihaltak...
2013. okt. 31. 23:10
 16/19 anonim ***** válasza:
74%
szerin tem akkoris a pécé a király mert az ikszbokszon szar a graffika meg a látvánnyas em ojan mint egy áncsártídnak vayg egy fifasok
2013. okt. 31. 23:43
 17/19 Missi_Key ***** válasza:
nincs rövidebb összefoglalód?
2013. nov. 1. 01:17
 18/19 anonim ***** válasza:
Még az elején válaszoltam volna, mert alapból a kérdés nem hülyeség, az emberi történelem sokkal régebbi, mint ahogy gondoljuk . De aztán rájöttem ki is a kérdező és elment minden kedvem, hogy értelmes választ adjak . Én védelmembe venném a kérdezőt, mert nem troll, hanem tényleg ilyen primitív . Ő 404 honlapjáról Brigike :-D
2013. nov. 1. 08:28
 19/19 DarkLantern ***** válasza:

Butus kérdező. Az emberi faj (mármint a mostani) cak-pak nem több mint 1000 éves. Ezt onnan tudom hogy az én fajom hozta őket létre. Ami "ősi" leleteket találtok azok az előző kísérleti emberek maradványai. Ti egészen pontosan a 11-ik kísérlet vagytok, pechetekre a tanácsunk úgy véli hogy a Ti 11-es sorozatotok is bukta. Szal hétfőn reggel kb 7:10-kor nyomunk egy nagy delet gombot és kezdjük a 12-ik sorozattal.

Ez van skacok.

III. Erfijul Kruustal reptoid Fő tanácsnok helyettes vagyok, a hétfői törlésetekig további jó szórakozást.

Ja és tartós élelmiszert már ne vegyetek, nem érné meg.

2013. nov. 2. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!