Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez erre is érvényes? Ez mire...

Ez erre is érvényes? Ez mire terjed ki?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy nem szabad, vagy nem szerencsés tükörrel szemben aludni. (Ebben sem vagyok biztos) Én egy tv-vel szemben alszom, ami tükröződik. Ez csak kimondottan a tükörre vonatkozik, vagy bármilyen tükröződő felületre is?

2013. okt. 8. 16:59
 1/9 anonim ***** válasza:

Én tükörrel szemben alszok már több éve, és nem raboltak el az ufók, nem láttam szellemeket, semmi poltergeist jelenség, nem jött el értem a Slenderman, és a jetik se jelentkeztek be nálam. A szerencsémmel sincs gond.

Szóval szerintem tök mindegy.

2013. okt. 8. 17:11
 2/9 anonim ***** válasza:

Felerősíthet bizonyos energiákat és ha azok károsak, akkor van probléma.Másrészt pedig tükröződése, fényvisszaverése miatt zavaró lehet, ha nincs teljes sötétség a szobában.

A feng-shui szerint harmadik felet vonzhat be a kapcsolatba, amennyiben ágy felé néz a tükör.

Nálunk is volt ággyal szemben tükör.Engem valamiért zavart.Miután áttettük, kicsit nyugodtabban alszom.Pedig nem vagyok babonás a tükrökkel kapcsolatban.

2013. okt. 8. 17:31
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

"Felerősíthet bizonyos energiákat és ha azok károsak, akkor van probléma. "

Konkrètan milyen energiákról van szó?

"Másrészt pedig tükröződése, fényvisszaverése miatt zavaró lehet, ha nincs teljes sötétség a szobában."

Ezt viszont, nem vitatom, de ez, egyénfüggő

"A feng-shui szerint harmadik felet vonzhat be a kapcsolatba, amennyiben ágy felé néz a tükör."

Jó tudni! Várjunk csak! A mondat, feltételes módban van. Hogy van ez? Ha valamit állít, akár személy, akár a feng-shui, olyan nincs, hogy lehetsèges. Ha igen, akkor így van, ha nem, akkor nem, de arról fölösleges èlni, ugyanúgy a lehetséges dolgokról

"Nálunk is volt ággyal szemben tükör.Engem valamiért zavart.Miután áttettük, kicsit nyugodtabban alszom.Pedig nem vagyok babonás a tükrökkel kapcsolatban."

Van akinek meg az okoz nyugalmat, hogy babákkal alszik. Mint ahogyan korábban írtam: emberfüggő, hog ki - mitől lesz nyugodtabb.

2013. okt. 9. 02:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát, bizony nem szerencsés. Felébredsz reggel, dagadt szemmel, ráncos képpel szembe találod magad a tükörrel, és elmegy a kedved az egész naptól.
2013. okt. 9. 09:19
 5/9 anonim ***** válasza:

A lényeg a tükröződés. Ha a veled szemben lévő tárgy visszaver BÁRMILYEN elektromágneses sugárzást (a gyengébbek kedvéért: a fény is az), akkor máris borulnak felfele azok a "bizonyos" energiák! És az nagyon-nagyon rossz dolog, mert hát miért lenne már jó!

Az egyetlen biztos módszer a védekezésre az, ha beköltözöl egy hermetikusan lezárt, tökéletesen fekete kockába.

2013. okt. 9. 10:22
 6/9 A kérdező kommentje:
Most nem értem. Valaki a válaszolók közül azt állítja, hogy káros, valaki azt hogy nem. Ettől nem lettem okosabb,de köszönöm, hogy szántatok rá egy percet.
2013. okt. 10. 17:51
 7/9 anonim ***** válasza:

Én viccesen arra akartam utalni, hogy semmiképp sincs értelme feltételezni, hogy káros. Van ezer és egy dolog, ami miatt aggódni érdemes, de a tükörrel szemben alvás nem az :)

Úgyhogy nyugi, ne foglalkozz vele.

2013. okt. 10. 18:40
 8/9 A kérdező kommentje:
Egyszer egy tükörrel szemben aludtam. Állítólag felültem az ágyban, kinyitottam a szemem, és valami azonosíthatatlan, horváthoz hasonló nyelven kezdtem el üvölteni. Szerintem valami van ezekkel a tükrökkel....
2014. febr. 16. 18:36
 9/9 anonim ***** válasza:
>Állítólag
2014. febr. 16. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!