Miért van az, hogy ha valamire gondolok, akkor az bekövetkezik?
Figyelt kérdés
Állandóan. Pl. ma is 2x. Ülök a laptoppal az ölemben, van egy lány, akivel 2-3 hete nem beszéltem, látom fent van, eszembejut, és este ír is. Egy másik lánnyal szintén ez van. De nemrég volt olyan is, hogy nem volt ismerősöm a lány, közös ismerősünk sem volt, semmit nem tudtunk egymásról, nézegettem a profilját, mert tetszett, erre 1-2 hét múlva ismerősnek jelölt O.O
Ne értsetek félre, nem vagyok szentfazék, de ekkora véletlenek léteznek?! És még egy csomó hasonló példát tudnék mondani.
2013. okt. 1. 02:30
11/14 anonim válasza:
#8: ezt az ezós bullshit-generátorral csináltad, vagy magadtól találtál ki ekkora hülyeségeket? Remélem, azért komolyan nem gondolod.
12/14 A kérdező kommentje:
Miquel, azok valóban nem következtek be, de azokat nem is akartam, ogy úgymond megtörténjen, vagy nem tudatosan magamtól gondoltam rájuk, és nem is sokszor.
2013. okt. 2. 16:01
13/14 Tom Benko válasza:
Véletlen egybeesésnek nevezik.
14/14 anonim válasza:
Nem egészen.
Nálam így működik:
Amire állandó jelleggel gondolok, az soha nem következik be.
Amire nem is gondolok, az bekövetkezik egy szélsőségesen negatív esemény formájában.
A vonzás törvényét meg jó lenne már elfelejteni, egész életem rá a cáfolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!