Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi a élettapasztalatod?

Mi a élettapasztalatod?

Figyelt kérdés

Idős okos bölcs emberek leírnátok pár mondatba mit tapasztaltatok tik az életbe?

Ilyen velősek érdekelnek, hogy pl soha ne vegyél kölcsönt bankba, mert eladósodsz vagy vegyél fel kölcsönt, mert az a továblépés meg ilyenek. Köszi :-).

2013. szept. 24. 20:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az élettapasztalatot azt nem lehet csak így elmondani, mert a körülmények mindig változnak. A bölcs az aki némelyest előre látja a változásokat, és a szerint cselekszik.
2013. szept. 24. 20:37
 2/11 anonim ***** válasza:
52%
Az ilyen velőseket nem a bölcsektől hallani, hanem épp az ellenkezőktől
2013. szept. 24. 20:39
 3/11 anonim ***** válasza:

Megjelentek az új plazma TV-k és bár jó volt a régi, de vettem fel hitelre plazmát. Nagyon jó volt a spanoknak tudtam dicsekedni és full HD képe volt, ami jobb mint ami volt. A régit kidobtam bár jó volt még.

Jól jártam én is meg a társadalom is, mert ha sokat vásárolunk azzal pörög a gazdaság és lesz munkahely.

2013. szept. 24. 20:43
 4/11 anonim ***** válasza:
Te 3. ennek nagyon közgazdász diploma szaga van!
2013. szept. 24. 20:47
 5/11 anonim ***** válasza:

"Megjelentek az új plazma TV-k és bár jó volt a régi, de vettem fel hitelre plazmát. "

Pff, szóval te sem vagy más mint egy reklámokon felnevelt felszínes és buta biorobot . Ilyenkor adok hálát az égnek, hogy nem ilyen hozzád hasonló bolti töltelék lettem :-)

"Jól jártam én is meg a társadalom is, mert ha sokat vásárolunk azzal pörög a gazdaság és lesz munkahely."

Ez sem igaz, inkább ezen gondolkodj el :

http://www.youtube.com/watch?v=8ScqegUPGAg

Így néz ki egy fenntartható gazdaság ...

2013. szept. 24. 20:59
 6/11 anonim ***** válasza:
Többek között az, hogy megtanultam helyesen magyarul írni...
2013. szept. 24. 21:33
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekem az a legfőbb tapasztalatom, hogy az Élet kialakítja önmagát. Pl. ha sokat agyalok, hogy mit tegyek, melyik lehetőséget válasszam, és aztán kiválasztom az egyiket, utána tuti, hogy szidalmazom magamat, hogy miért nem a másikat választottam.

Viszont, ha csak úgy arra megyek, azon az úton, ami a talpam alá gördül, akkor jó lesz minden. És ha mégsem, akkor megrántom a vállam, és azt mondom: Nyílván azért lett így, mert így kellett lennie.

2013. szept. 24. 22:35
 8/11 baldwin13 ***** válasza:
Nincs értelme a múltban élni, tehát azon gondolkodni, hogy mit kellett volna másként csinálni. Mert úgysem történhet valami máskét csak úgy ahogyan megtörténik. Jelen ugyebár nincs.A jövőről meg csak annyit, hogy sosem fogod tudni megváltoztatni azt, ami csak meg fog történni veled. Jövő az mindig jövő marad. Az élet folyóján ez a filozófia mentőövként mindig a felszínen fog tartani.
2013. szept. 25. 01:23
 9/11 anonim ***** válasza:
baldwin, igazad van. De nem azt akartad mondani, hogy mult nincs, hanem mindig csak jelen van?
2013. szept. 29. 22:34
 10/11 baldwin13 ***** válasza:
Nem írtam el 9-es.Gondolj csak bele a jelen, csak a pillanat tört részéig tart, aztán beleolvad a múltba. Tulajdonképpen minden csak meg fog történni veled, vagy már megtörtént.
2013. szept. 30. 00:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!