Miért pont medve?
Figyelt kérdés
Kis koromban sokszor előfordult már, hogy bármelyik állatkertbe mentünk pikkelt rám egy két medve..
Mostmár felerősödött ez az egész, és amig a 40 fokos hőségben az összes állat feküdt, én a közelükbe mentem, rögtön felpörgött az összes... Egyszer Nyíregyházán vicsoritva ugrott az üvegnek a jelenlétem miatt...
Én kimondottan nem tartozkodom a medvéktöl, és nem értem ez az egész mitöl van ... Szerintetek??
2013. szept. 24. 17:12
11/17 A kérdező kommentje:
De durvaaa :/ engem meg imádnak a macskák
2013. szept. 24. 20:18
12/17 anonim válasza:
A húgocskám meg semmilyen állattól nem fél, de talán azért, mert soha egyetlen állat sem bántotta. Az állatkertben még az oroszlánok is dorombolni kezdenek a közelében.
13/17 anonim válasza:
A medvék azért reagálnak így rád, mert érzik rajtad azt, hogy te megérted őket. Próbáld ki azt, hogy elmész az állatkertbe, odamész a medvéhez és megpróbálod kitalálni, mit szeretne neked mondani. Azt fogod észrevenni, hogy amikor elmondta mit szeretne, megnyugszik. Azt, hogy honnan fogod tudni, hogy jól értelmezted a medve mondandóját onnan fogod tudni, hogy amit mond, az biztos hogy összefüggésben lesz a medve tartásával, vagy a gondozójával. Amikor megtudod mit mondott neked a medve, akkor tegyél is azért hogy megkapja a medve azt, amit szeretne. Azt persze jobb ha nem mondod el hogy te az állatokkal beszélgetsz, de valahogy rávezetheted a gondozót, vagy egy illetékest, hogy tegyenek meg bizonyos dolgokat azért, hogy a medve jobban érezhesse magát. Amikor végeztél ezzel, megint menj a medvéhez és kérdezd meg, segíthetsz-e még valamiben neki. Érteni fogja és el is mondja majd neked azt, amire gondol. Ez a képesség ami neked van ritka, de majd egyre többen lesznek akik tudnak ilyet. Ha szeretnéd, a többi állattal is kipróbálhatod, valószínű menni fog, de a medvékhez feltétlenül el kell menned.
14/17 anonim válasza:
#12, ez aranyos :)
#13 ez érdekesen hangzik :O Lehet benne valami. :) Kedves Kérdező, ha ezt kipróbálod, és működik, mindenképp jelezz vissza, mert érdekel :) Lehet, hogy hamarosan Veresegyházára mész Medvesuttogónak? :)
15/17 anonim válasza:
Szerintem a medve vodkát akar és azért mérges, mert nem vittél neki.
16/17 A kérdező kommentje:
Igen majd jelzek, ugy is terveztem hogy megyek az állatkertbe :p
2013. szept. 25. 18:38
17/17 A kérdező kommentje:
15-ös ez nagyon jó volt :"D
2013. szept. 25. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!