Deja vu, extrém megközelítésből?
Igen nekem is ugyanez az érzésem amikor deja vu-m van. Szóval ez nem annyira extrém megközelítés, szerintem. Viszont nem erről van szó. Csak éppen a valóságot nem tudja felfogni egy dualista rendszerben élő 3D-s agy. Szóval a választ nem az egod meg az észérvek fogják adni (hanem ha szellemileg fejlődsz, a szív adja).
Amúgy olyan babonák is vannak hogy ha valakinek deja vu-ja van akkor pont azt csinálja amit kell. Ez tévhit. Eredetileg a szivárvány jelenti azt hogy az utadon vagy (ha szivárványt látsz), a deja vu az teljesen más, nem mindig pozitív élmény.
A jelenlegi mérési eredmények és elméletek szerint nem fog összehúzódni soha az univerzum, ha nem gyorsulva tágul a végtelenségig. De mivel csak elmélkedésről van szó, nem számít.
Viszont ami nekem hiányzik az egészből, az a "hogyan és miért". Oké, hogy erre gondoltál, de sokmindent nem tudok kezdeni a gondolattal, egy alapvető működési elv kéne legalább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!