HátÉnKiMás kérdése:
Mi az a rezervátum?
Figyelt kérdés
2013. szept. 12. 19:39
1/6 anonim válasza:
Természetvédelmi terület, de ennek mi köze az ezotériához?
2/6 anonim válasza:
Van benne "z" betű, mindkét szóban, meg olyan hasonló a hangzása...
3/6 anonim válasza:
Természetvédelmi terület mint írták illetve az indián őslakosokat zárták rezervátumokba az Amerikába érkezők. Ezek általában kis és rossz talaj minőségű területek voltak. Ha érdekel olvass utána egy kicsit.
4/6 A kérdező kommentje:
Nézelődtem de nem nagyon találtam és amennyit találtam azt írta h az ezotériához van köze...köszi a válaszokat :)
2013. szept. 12. 20:37
5/6 anonim válasza:
"amennyit találtam azt írta h az ezotériához van köze"
Nem tudom, hogy kerested, hacsak nem beírtad az UFO szót is mellé.
Ha a Földre, mint lehetséges mesterséges rezervátumra gondolsz, akkor azt jelenti, hogy egy elzárt terület, ahol egy külső hatásoktól védett ökoszisztéma élhet.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem a földre gondoltam,hanem pl:az Alkonyatban Jacob a rezervátumba jár suliba.És ezt szeretném megérteni vhogy :D
2013. szept. 14. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!