Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért 'látom' előre a filmeket?

Miért 'látom' előre a filmeket?

Figyelt kérdés

Mostanában az van hogy van hogy egész nap egy filmen jár az eszem (amit már láttam) és másnap vagy még aznap este leadják.Tv újságot és reklámokat sem nézek úgyhogy előre nem láthatom.Érdekelne miért van ez.Ráadásul vagy 2 éve minden nap van deja vu-m.Nagyon idegesítenek már...

14/l

2013. szept. 11. 18:46
1 2
 1/11 anonim válasza:
velem is mindig ez van. csak én épp azt látom előre, hogy mikor lesz hasmenésem
2013. szept. 11. 18:54
 2/11 A kérdező kommentje:

?

Ha viccnek szántad elég gyatra lett..

2013. szept. 11. 19:04
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem zenehallgatás közben szokott lenni ilyen, hogy hirtelen beugrik egy szám, és következőnek pont azt játssza le. Pedig legalább száz zeneszam van rajta és többször is volt már ilyen, úgyhogy nem lehet véletlen. Másoktól olyat hallottam, hogy sétáltak az utcán amikor hirtelen csak úgy eszükbe jut egy régi ismerős és pár lépés múlva találkoznak vele. Van ennek a jelenségnek valami neve, csak most nem jut eszembe. Lehet hulyeségnek hangzik, de talán az az oka,.hogy az emberi elme kesleltetve fogja fel a dolgokat. Ez megmagyarázná a deja vut is.
2013. szept. 11. 19:32
 4/11 anonim ***** válasza:
68%
A deja vu hiba a vektorban. Ilyenkor mind megijedünk és kiugrunk az ablakon.
2013. szept. 11. 19:34
 5/11 anonim ***** válasza:
llandó ismétlés van TVben és a TV2,RTL azonos tematikára készülő amcsi filmeket vetít csak, ygí könnyű
2013. szept. 11. 19:40
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2013. szept. 11. 19:48
 7/11 anonim ***** válasza:
Attól függetlenül, hogy nem emlékszel rá, láthattad a reklámban bármelyik nap. Tudatalatti memóriádban benne marad, és előtör, mikor bekövetkezik. Nincs benne varázslat, tiszta biológia.
2013. szept. 11. 20:04
 8/11 A kérdező kommentje:
Igazából mostanában alig tv-zek amúgy meg soha az életben nem néztem még végig egy reklámot mindig kapcsolgatom ha következik..de talán mégis igaza van az utolsónak hiszen ez a leg logikusabb:)
2013. szept. 11. 20:11
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem is gyakran volt ilyen régen az ismerősökkel az utcán amit 3as írt:D

Sőt mielőtt felhívtak telefonon azt is nagyon sokszor "éreztem" előtte hogy csörögni fog

De amióta ezekre nagyon rákoncentráltam nem nagyon fordulnak elő

2013. szept. 11. 22:15
 10/11 anonim ***** válasza:
54%
A dolgok jóval hamarabb "elkezdenek megtörténni", mint ahogy ideérve hozzánk, felfogjuk valóság képen őket. Pl. Ha megyünk a vonaton, a következő állomás már ott van, akkor is, amikor még nem látjuk. De elképzelhető, hogy valaki mondjuk valami "hétmérföldes messzelátóval" meglátja. Így működik a "megjósolás" is, körülöttünk készülődik, érlelődik a folyamat, és van aki képes meglátni.
2013. szept. 11. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!