Mikor lesz a Mars, Nap, Vénusz az oroszlánban?
Figyelt kérdés
2013. szept. 10. 16:56
1/7 anonim válasza:
Rossz hírem van, a Nap csak jövő július/augusztusban. A többire keresni kell online calculatort, az kidobja. :)
2/7 anonim válasza:
Na, és ha ott lesz, akkor mi van? Vannak bizonyos csillagok, amelyek egymással semmilyen viszonyban nincsenek. Ezek a csillagok - ebben a formában kizárólag a Földről látható - rajzolatot képeznek, ami sok minden lehetne, de elnevezték egy - nagy valószínűséggel - csak a földön élő állatról, az oroszlánról. Lehetne búgócsiga is, de az oroszlán nevet kapta. Most ebbe belép egy iszonyú távoli bolygó. (Innen a Földről látszik kizárólag, hogy ebben a jegyben van) És akkor mi van? Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy az Oroszlán CSILLAGKÉP nem feltétlenül ott van, mint az asztrológusok Oroszlán csillagjegye. Fogas kérdés, hogy így mire számítsunk, mi lesz velünk? Egy irgalmatlan távoli bolygó, egy képzeletbeli csillagrajzolatban van, ami nem is létezik. Most mi lesz?
3/7 anonim válasza:
A hívőknek teljesen felesleges észérvekkel magyarázni. Ezért hívők. Nekünk, nem hívőknek ezt is el kell fogadni és megérteni. Pont.
4/7 anonim válasza:
Nektek, nem hívőknek sem kellene folyton a hívőket győzködni arról, hogy mekkora hülyeség amiben hiszünk, pláne, mert az én szemszögemből a 2-es érvelés is totál hülyeség, mert abszolúte nem erre alapoz az egész rendszer. Csak épp a rendszer megértéséhez nem csak rá kell nézni és kijelenteni dolgokat, hanem mélyen bele kell ásnia magát az embernek ebbe, hogy valóban érthetőek legyenek az összefüggések és miértek, meg a működés is. A hozzátok hasonló nem-hívők viszont elvből rávágják mindenre, hogy hülyeség, amihez kellene némi tájékozottság is, és utánajárni néhány miértnek, de az túl sok energiabefektetés, hogy valaki olyasmiről alkosson véleményt, aminek a lényegi részével legalább tisztában van. Sokkal nagyobb buli és könnyebb belépni a Gyakorikérdéseken az ezotéria rovatba, és mindenkinek elmondani, mekkora badarság, amit tud (mert nem minden csak hit kérdése).
5/7 anonim válasza:
Én sem vagyok híve a trollkodásnak ezoterikus rovatokban, de ha már idekeveredtem:
Az ezoterikus témákban általában van ráció és tény, csak nagyon sok csúsztatás is. Így azért értéke ugyanannyi, mintha nettó hazugság lenne, csak könnyebb behúzni embereket. Főleg amikor már nagyon beleástad magad, mert az elején bizalmat szavaztál a tanítóknak, x hónap, év után nem állsz neki megkérdőjelezni mindent csak azért, mert az elején valamit nem bizonyítottak neked, hanem csak elmondták, hogy "ez így van és kész".
Nekem ez a problémám az egész ezotériával. A kételkedést nem fogadja el, mint hozzáállást, és így valahogy az egész hiteltelen.
6/7 anonim válasza:
Amikor az oroszlán nagyon éhes, és mind megeszi.
7/7 anonim válasza:
Kérdező
Szerintem azért érdekel mert hallottál Nostradamus jóslatáról, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!