Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hallja amit mondok?

Hallja amit mondok?

Figyelt kérdés
A 20 éves legjobb barátnőm 1 hónapja öngyilkoss lett. Azóta minden nap kimegyek a sírjához, és beszélek hozzá. Vajon tényleg hallanak minket a halottak és látnak?
2013. szept. 9. 09:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
hal!hal! ásd ki ásd ki!
2013. szept. 9. 18:40
 12/17 anonim ***** válasza:
Hát előttem szóló.. sajnálom, hogy a szüleid parasztnak neveltek.
2013. szept. 9. 23:27
 13/17 anonim ***** válasza:
#11, ez nagyon szar volt. És próbáltam finoman fogalmazni...
2013. szept. 9. 23:34
 14/17 anonim ***** válasza:
48 napig itt marad, és ezalatt az idő tartam alatt bármikor tovább léphet, akár az első másodpercben. ha még itt van nyilván figyel téged. ha nem lép tovább, ki tudja mennyi ideig marad ebben a világban mint szellem.
2013. szept. 9. 23:38
 15/17 anonim ***** válasza:

Meglehet, hogy hall téged, és figyel. Attól még, hogy tudományosan nem bizonyítható, hogy léteznének szellemek és túlvilág, még nem is zárható ki ennek a létezése. Ha teljesen kizárnánk, nem tartanánk előrébb azoknál, akik máglyát gyújtottak, mert néhány okos ember kimondta, hogy a Föld kerek, és nem a világ közepe, hanem csak a Nap egyik bolygója. :) Ma már kiröhögjük ezeket az embereket, holott sok mai "szkeptikus zseni" ugyanezt teszi, csak pepitában. ;)

Beszélj hozzá nyugodtan. Meglehet, hogy nem tud válaszolni, de attól még hall. De az is lehet, hogy közvetetten küldi el a választ neked. ;)

2013. szept. 10. 02:58
 16/17 anonim ***** válasza:

Sajnos nagyon nem mindegy ki milyen állapotban hagyja el a testét.

Egy öngyilkos pedig ugye soha sincs legjobb állapotban arról nem is beszélve hogy következő életében nehezített körülmények között kell megoldania ugyanazt.

Pont amiatt mert ilyen módon távozott ezért szerintem sok "dolga akad" odaát pl a segítővel...

Esetleg álmokon keresztül könnyebb lenne a kapcsolatot felvenned vele. Attól még hogy 48 nap után távozik, attól még később is tudsz vele "kommunikálni", később is hall téged.

2013. szept. 14. 12:47
 17/17 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, pár hónap múlva leszületik újra. De nem lesz könnyű megtalálnod, mert az öngyilkosok rendszerint valami nagy tömegben élő állatként születnek le, pl. gazella, egér, csótány, veréb, gnú, zebra, hangya, méh, darázs stb.
2013. szept. 14. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!